Είναι γεγονός ότι η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και για αυτόν το λόγο, η LG Electronics (LG) προτείνει το φορητό ηχείο LG XBOOM RK7 για εξαιρετικό ήχο με υψηλή απόδοση, που θα σας ακολουθεί παντού. 

Το XBOOM RK7 προσφέρει μια δυνατή ηχητική εμπειρία, με καθαρούς τόνους και βαθύ μπάσο, χάρη στα διπλά woofer και tweeter που διαθέτει. Παράλληλα, ο ευέλικτος και ‘smart’ σχεδιασμός του επιτρέπει τόσο την οριζόντια, όσο και την κατακόρυφη τοποθέτηση, εντοπίζοντας τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να προσαρμόζει το πεδίο του ήχου αντίστοιχα. Επιπλέον, το XBOOM RK7 υποστηρίζει το aptX™ HD codec για ήχο 24-bit χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση από smartphones προσφέροντας υψηλής ποιότητας και εκπληκτικά ακριβή ασύρματο ήχο, δίνοντας στο φορητό ηχείο ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην κατηγορία on-the-go.

Το XBOOM RK7 εγγυάται μοναδικά πάρτι, καθώς διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό, που αλλάζει ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής, ενώ χάρη στη χρήση της εφαρμογής LG Audio Bluetooth, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει με ευκολία τις διάφορες λειτουργίες φωτισμού απευθείας από το smartphone του, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του πάρτι. Ακόμη, το φορητό ηχείο της LG διαθέτει και ενσύρματη σύνδεση απεριόριστων μονάδων ή ασύρματη σύνδεση έως και 10 μονάδων, για ακόμα πιο αναβαθμισμένο ήχο. 

Διαθέσιμο στο XBOOM RK7 είναι και το διασκεδαστικό χαρακτηριστικό Karaoke Star, για όλη την οικογένεια, το οποίο μπορεί να καταστείλει τα φωνητικά και να αλλάξει τον τόνο για να ταιριάξει καλύτερα στο ηχόχρωμα του επίδοξου τραγουδιστή σε σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι. Τα 18 μοναδικά φωνητικά εφέ ταιριάζουν τέλεια με τη λειτουργία Multi-Color Lighting, μια σειρά προκαθορισμένων επιλογών φωτισμού συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού με οποιοδήποτε κομμάτι παίζεται, τονίζοντας το ρυθμό και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Οι δυνατότητες του XBOOM RK7 ενισχύονται με το TV Sound Sync, όπου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και αθλητικά απολαμβάνοντας πανίσχυρο και ισορροπημένο ήχο, μέσω της ασύρματης σύνδεσης του ηχείου σε μια συμβατή LG τηλεόραση. 

Η ψυχαγωγία αποκτά άλλο νόημα όταν συνοδεύεται από υψηλής ποιότητας μουσική και για αυτό το λόγο, το φορητό ηχείο της LG είναι το ιδανικό για να συμβάλλει με μοναδικό τρόπο στις διακοπές και την διασκέδασή σας.