Η LG Electronics (LG) έχοντας ως γνώμονα την εξέλιξη των προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας, παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED Signature W9PLA 65 και 77 ιντσών, που προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία θέασης.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων ξεχωρίζει για τον μοναδικά εκλεπτυσμένο και λεπτό σχεδιασμό της, που γίνεται ένα με τον τοίχο, φέρνοντας μια γοητευτική εμπειρία θέασης και αισθητική στον εκάστοτε χώρο.  

Η νέα σειρά ενσωματώνει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου AI, υποστηριζόμενη από τον προηγμένο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen2 και deep learning AI αλγόριθμο, που βελτιώνει την ταχύτητα επεξεργασίας και τα γραφικά, ενώ αναγνωρίζει τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα, αποδίδοντας ρεαλιστικό ήχο. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία AI picture αποδίδει εικόνες με μεγαλύτερη καθαρότητα και ευκρίνεια, ενώ ο αισθητήρας φωτισμού (AI Brightness) ανιχνεύει το φωτισμό περιβάλλοντος, βελτιστοποιώντας αυτόματα τη φωτεινότητα. Παράλληλα, η τεχνολογία AI Sound επιτρέπει την μίξη του ήχου 2 καναλιών σε ήχο surround 5.1., ενώ χάρη στην AI Sound Tuning, ο χρήστης απολαμβάνει ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως της διάταξης του χώρου, καθώς αντιλαμβάνεται το σημείο θέασης, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο. 

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης LG OLED Signature σειράς τηλεοράσεων  ενισχύονται από το AI ThinQ & Smart, που προσφέρει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας συνομιλίες φωνητικών εντολών. Με ένα απλό φωνητικό αίτημα, η LG AI τηλεόραση, προτείνει στους χρήστες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, ταινίες, προγράμματα και μουσική. Επιπλέον, επιτρέπει την άμεση αλλαγή της λειτουργίας εικόνας ή την απενεργοποίηση της τηλεόρασης σε καθορισμένες ώρες.   

Για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στην έξυπνη LG τηλεόρασή του, χρησιμοποιώντας το Home Dashboard. Ενώ με το Smart ThinQ 3.0, μπορεί να ελέγχει το EPG από το smartphone του χωρίς να επηρεάζεται το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Τέλος, η συγκεκριμένη σειρά υποστηρίζει 4K Cinema HDR που ζωντανεύει τα χρώματα, προσφέροντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης.  Ο συνδυασμός Dolby Vision  και Dolby Atmos, μετατρέπει το σπίτι σε σινεμά, προσφέροντας πλούσια εικόνα και καθηλωτικό ήχο.  Ακόμη, χάρη στο OLED Black και τα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, τα οποία μπορούν να ελέγξουν τη φωτεινότητά τους μεμονωμένα, οι εικόνες ζωντανεύουν και δημιουργείται εντυπωσιακή αντίθεση με μεγαλύτερο βάθος. 

Η νέα σειρά LG OLED Signature τηλεοράσεων επιχειρεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, παρέχοντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας, λεπτομέρεια και ευκρίνεια, όπως ποτέ άλλοτε.