Στρατηγική συνεργασία εγκαινιάζει η WIND με τη Seajets, τον μεγαλύτερο και ταχύτερο στόλο του Αιγαίου. Οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν 6.500 δωρεάν εισιτήρια στους F2G συνδρομητές, υφιστάμενους και νέους.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα 5 νικητές κερδίζουν διπλά εισιτήρια επιστροφής με τη Seajets για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Αθήνα και την Κρήτη, μέσα από 9 διαθέσιμα, ταχύτερα και ασφαλέστερα πλοία του στόλου. Η επιλογή της συνεργασίας αυτής δεν είναι τυχαία καθώς οι νικητές Flames2Go θα έχουν να επιλέξουν θαλάσσιες διαδρομές από 11 νησιά και πολυάριθμα λιμάνια του Αιγαίου.

Ο μοναδικά διαδραστικός κόσμος του MyF2G app ανανεώνεται συνεχώς και η πλατφόρμα επιβράβευσης Flames2Go εμπλουτίζεται με νέους διαγωνισμούς και υπέροχα δώρα, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα. Οι συνδρομητές έχουν πάντα τη δυνατότητα να επιλέξουν που, πότε και πόσα flames θα εξαργυρώσουν ανά διαγωνισμό διεκδικώντας το δώρο της επιλογής τους.

Η WIND έχοντας σαν κύριο πυλώνα της στρατηγικής της την εξαιρετική εμπειρία πελάτη φροντίζει ώστε κάθε καινούρια συνεργασία της με τρίτους να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στους συνδρομητές της. 

Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται, ακόμη πιο καλοκαιρινό και επιβραβεύει τους συνδρομητές F2G με τον πιο δροσερό διαγωνισμό από το Flames2Go και το ανανεωμένο MyF2G app. Κάθε κίνηση στο myF2G app ξεκλειδώνει Flames, που σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις απίθανα δώρα και είναι διαθέσιμο και σε Android και iOS συσκευές. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/f2g/.