Ο μεγάλος, πανευρωπαϊκός, φωτογραφικός διαγωνισμός Huawei InFocus Awards είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλοι οι χρήστες Huawei κινητών μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους!

Παράλληλα, εδώ στην Ελλάδα, η Huawei διοργανώνει τα Masterclass Photography Events με το πρώτο να έχει ολοκληρωθεί ήδη με μεγάλη επιτυχία. Οι 8 τυχεροί νικητές που αναδείχθηκαν μέσα από τη σελίδα της Huawei στο Facebook βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη 9 Ιουλίου στον Κεραμεικό παρέα με τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Σιαμπαλή και έμαθαν tips & tricks για τις τεχνικές φωτογράφησης με smartphone.  Με θέμα “Life of a City”, η ομάδα των φίλων της φωτογραφίας, περπάτησε τα σοκάκια του Κεραμεικού και κάτω από τις οδηγίες και την καθοδήγηση του Βασίλη Σιαμπαλή, μυήθηκε στα πορτραίτα και στα μυστικά της φωτογραφίας δρόμου μέσω του HUAWEI P30 Pro, ανακαλύπτοντας και αποτυπώνοντας εικόνες μιας άλλης Αθήνας. Μιας Αθήνας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας περιμένοντας κάποιον ταλαντούχο και τον φακό του HUAWEI P30 Pro να την αναδείξει. Η ζωή της πόλης δε σταματάει ποτέ και είναι στο χέρι σου να την ανακαλύψεις.

pastedGraphic.png

Το 2ο Huawei Masterclass Event θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου 18:30 – 20:30, στα Αναφιώτικα της Αθήνας και με θέμα “The Nature of a City”, ο φωτογράφος Ορέστης Σεφέρογλου μαζί με τους 8, θα εξερευνήσουν τις απίστευτες δυνατότητες του HUAWEI P30 Pro ξαναγράφοντας τους κανόνες της φωτογραφίας! Από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για κάθε φωτογράφο είναι να αποτυπώσει τη φύση μιας πόλης αλλά ο Ορέστης Σεφέρογλου με τη μεγάλη του εμπειρία και τα Αναφιώτικα με τη γραφικότητά τους, αποτελούν έναν συνδυασμό που θα δώσει στους 8 συμμετέχοντες μοναδικές εικόνες και δυνατά συναισθήματα ενεργοποιώντας το ταλέντο τους.

pastedGraphic_1.png

Ο κύκλος των τριών Huawei Masterclass Events θα κλείσει με το τελευταίο να λαμβάνει χώρα στον Βοτανικό Κήπο στις 22 Ιουλίου 2019 18:30 – 20:30. Το εισιτήριο για το 3ο Huawei Masterclass Event είναι η συμμετοχή σου στον 3ο διαγωνισμό που ξεκίνησε στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως τις 19 Ιουλίου. Για τη συμμετοχή σου, μπορείς να ανεβάζεις τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το Huawei smartphone σου στο Post του 3ου Masterclass στο Facebook. Οι 8 νικητές θα βρεθούν στην όαση της Αθήνας όπου μαζί με τη Νατάσσα Τριανταφύλλου και το HUAWEI P30 Pro με τους φανταστικούς φακούς του, θα δουν έναν διαφορετικό κόσμο. Φύση, χρώματα, μυρωδιές του καλοκαιριού, θα είναι όλα εκεί ώστε η Νατάσσα Τριανταφύλλου και οι 8 νικητές να μπορέσουν με τη χρήση του HUAWEI P30 Pro να τα αποκαλύψουν και να τα αποτυπώσουν με ζωντάνια και επαγγελματισμό.

pastedGraphic_2.png

Πάρε κι εσύ μέρος στα Huawei InFocus Awards και κέρδισε απίστευτα δώρα!

Ένα μεγάλο, πανευρωπαϊκό φωτογραφικό γεγονός σε περιμένει. Τα Huawei InFocus Awards είναι ο φωτογραφικός διαγωνισμός που ενώνει την υψηλή τεχνολογία των smartphones της Huawei με την ομορφιά του κόσμου γύρω μας που περιμένει να ανακαλυφθεί. Μέσα από 6 κατηγορίες, έχεις τη δυνατότητα να προβάλλεις το ταλέντο και τη ματιά σου σε όλο τον κόσμο, να αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες, να κριθείς από καταξιωμένους φωτογράφους παγκόσμιας κλάσης και να κερδίσεις δώρα μεγάλης αξίας.

Για τον μεγάλο νικητή του Grand Prix, τα δώρα είναι ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, το ποσό των 10.000 EUR, ένα κουπόνι αξίας $250 για το Trip Advisor και δημοσίευση της φωτογραφίας του για μία εβδομάδα ως ταπετσαρία στις κεντρικές σελίδες της TripAdvisor στις εξής χώρες: Σουηδία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σερβία, Σλοβακία και Τουρκία.

Για τους Νικητές της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, ένα HUAWEI P30 Pro, ποσό 2.000 EUR και έναν e-voucher κωδικό αξίας $250 για το Trip Advisor.

 

Για τους Νικητές της δεύτερης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI P30 Pro.

Για τους Νικητές της τρίτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI P30. 

Ο Νικητής του Βραβείου του Κοινού θα λάβει ένα HUAWEI P30 Pro και ένα Watch GT.