Η Epson ανακοίνωσε την νεότερη προσθήκη στη σειρά των εξαιρετικά οικονομικών και αποδοτικών επαγγελματικών inkjet εκτυπωτών.

Ο WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW προφέρει μονόχρωμες εκτυπώσεις υψηλής ταχύτητας, ειδικά για ανάγκες εκτύπωσης μεγάλου όγκου, ενώ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση όταν απαιτείται συνεχόμενη εκτύπωση. Παράλληλα, προσφέρει έως και 82% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, σε σχέση με τους αντίστοιχους laser εκτυπωτές του ανταγωνισμού1.

Η κα Νατάσσα Γεωργίου, Corporate Channel Manager της Epson Ελλάδος δήλωσε: «Το νεότερο μοντέλο Enterprise προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα εκτύπωσης εκεί που χρειάζεται, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις εκτύπωσης σε εξαιρετικά απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα, όπως αποθήκες logistics ή κεντρικά τμήματα αναπαραγωγής έντυπου υλικού. Για παράδειγμα, η ανάγκη εκτύπωσης υψηλής ποιότητας των εγγράφων των φορτωτικών εταιρειών, μπορεί να εξασφαλιστεί από την απόδοση και την αξιοπιστία της τεχνολογίας της Epson, διασφαλίζοντας, συγχρόνως, ότι τα πακέτα θα φτάσουν στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή, επιτρέποντας στους πελάτες να ελέγξουν το περιεχόμενο, χωρίς κανένα πρόβλημα».

Η κεφαλή εκτύπωσης inkjet, που εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της τεχνολογίας PrecisionCore, την οποία λάνσαρε αρχικά η Epson σε βιομηχανικά συστήματα, όπως σε μεγάλες πρέσες εκτύπωσης ετικετών. Η εντυπωσιακή σχεδίαση της κεφαλής εκτύπωσης, η οποία έχει πλάτος μόνο 43 χιλιοστά και περιέχει 8.676 μαύρα ακροφύσια κατά προσέγγιση, παρέχει εκπληκτική ανίχνευση κενών και τεχνολογία σταγονιδίων μεταβλητού μεγέθους με στόχο τη μείωση της δημιουργίας banding κατά την εκτύπωση. Αυτό το μοναδικό επίπεδο λεπτομέρειας, παρά τις μικρές διαστάσεις της κεφαλής, όχι μόνο βελτιώνει την απόδοση, αλλά εξασφαλίζει, επίσης, ταχύτητα και αξιοπιστία σε ιδιαίτερα παραγωγικές ομάδες για τις οποίες οι διακοπές λειτουργίας πρέπει να αποφεύγονται εντελώς. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν έως 120.000 ασπρόμαυρες σελίδες, χωρίς να απαιτείται αναπλήρωση μελανιού, καθιστώντας δυνατή τη συνεχή εκτύπωση εγγράφων μεγάλου όγκου.

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του εκτυπωτή, η Epson έχει ενσωματώσει πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, όπως κεφαλή εκτύπωσης που επιδιορθώνεται αυτόματα για εξάλειψη της δημιουργίας λωρίδων, καθώς και ηλεκτροστατικό ιμάντα κίνησης του χαρτιού, για τη διατήρηση της ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες. Η λειτουργία barcode βοηθά στην εκτύπωση λεπτομερών αποτυπώσεων σήμανσης barcode.

Ο προαιρετικός δίσκος χαρτιού υψηλής χωρητικότητας 3.000 φύλλων παρέχει μέγιστη είσοδο χαρτιού 5.350 φύλλων, ενώ η τελική μονάδα συρραφής/στοίβαξης 4.000 φύλλων, συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στο χρήστη. Επιπλέον, ο WF-M20590D4TW είναι συμβατός με μια ευρεία γκάμα λογισμικών, όπως το Epson Print admin, το Document Capture Pro και άλλες αντίστοιχες λύσεις, που προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητα μέσω του Epson Open Platform – από την απομακρυσμένη διαχείριση έως και τις λύσεις “pull printing” .

Διατίθεται από τον Ιούνιο του 2019.

  1. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος 320W του WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW της Epson, σε σύγκριση με τις A3 MFP συσκευές laser του ανταγωνισμού, στο τμήμα 70-90ppm. Σε σύγκριση με τα κορυφαία 10 μοντέλα IDC για το CY18, της Δυτικής Ευρώπης, στον παραπάνω τομέα. Σύγκριση βάσει δεδομένων, που διατίθενται στη βάση δεδομένων BLI (Mar 2019).