Η Uni Systems υπερήφανα ανακοινώνει τη διάκρισή της ως ένας από τους σημαντικούς συνεργάτες της Red Hat για την περιοχή του Ισραήλ, της Ελλάδας κα της Κύπρου, μια διάκριση η οποία ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου συνεργατών Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Red Hat που έλαβε χώρα στην Πράγα 25-27 Ιουνίου.

Η Uni Systems αναγνωρίστηκε για το επίπεδο της εμπειρίας των στελεχών της, τη δέσμευση, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη της στην τεχνολογία της Red Hat. 

Σήμερα, η Uni Systems εξειδικεύεται στην πλατφόρμα Red Hat OpenShift Container, στα Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Middleware, και Red Hat Ansible Automation μέσω της τεχνικής ομάδας συμβούλων της που διαθέτουν τα ανάλογα πιστοποιητικά για την εγκατάσταση, παραμετροποίηση, και επιχειρησιακή υποστήριξη των προϊόντων της Red Hat. 

Ο Moshe Eldar, Channel Sales Manager – Israel, Greece & Cyprus της Red Hat έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στη Red Hat Israel, Greece and Cyprus, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με τη Uni Systems. Πριν από τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί στην Ελλάδα για ένα έργο εκσυγχρονισμού βασικών τραπεζικών υπηρεσιών και εργαστήκαμε σκληρά προκειμένου να βοηθήσουμε τον τραπεζικό οργανισμό να αντιληφθεί τις λειτουργίες του διαφορετικά, μέσω Open Source, τον τρόπο που προτείνει η Red Hat. Σήμερα, η Uni Systems υποστηρίζει την προσπάθεια της Red Hat να διατηρήσει το αποτύπωμά της στην περιοχή ενώ παράλληλα βοηθάει τους μεγάλους της πελάτες να κατανοήσουν τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των ανοικτών τεχνολογιών της Red Hat». 

Εκ μέρους της Uni Systems, ο Θεόδωρος Πούλιας, Enterprise Solutions & Presales Business Unit Director υπογράμμισε τη σημασία αυτής της συνεργασίας δηλώνοντας: «Δεν μπορούμε να εκφράσουμε το πόσο χαρούμενοι είμαστε με τη διάκριση που λάβαμε στο συνέδριο συνεργατών ΕΜΕΑ της Red Hat. Τη χρονική περίοδο που οι μεγάλοι οργανισμοί προσπαθούν να μετασχηματιστούν ψηφιακά, να αυξήσουν την αποδοτικότητα και παραγωγικότητά τους και παράλληλα να εφαρμόσουν τις διαδικασίες που θα τους εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα, στη συνεργασία μας με τη Red Hat αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία. Αυτή η αναγνώριση είναι αφιερωμένη στη γνώση μας για την αγορά, στην εξειδίκευση και στη προσήλωσή μας στην ευρύτητα και την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν οι Open Source τεχνολογίες της Red Hat. Ευχαριστούμε ολόψυχα τη Red Hat Israel, Greece and Cyprus και συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να ξεπεράσουμε τα όριά μας, από κοινού με το συνεργάτη μας.»