Το Gameathlon powered by Sprite, επιστρέφει στη χώρα μας με την summer edition του και φυσικά ο Κωτσόβολος δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο event για τους λάτρεις του gaming. Ο Κωτσόβολος, επίσημος Retail Partner της διοργάνωσης, δίνει δυναμικό παρών στη γιορτή αυτή με διάφορες δράσεις και πλούσια δώρα στα Ολυμπιακά ακίνητα του Tae Kwon Do στις 13 & 14 Ιουλίου από τις 10.00 π.μ.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γίνουν «Ο Βασιλιάς του Παιχνιδιού» δοκιμάζοντας  καινούργιες κονσόλες, σύγχρονο εξοπλισμό και ανακαλύπτωντας τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μέσα από τα παιχνίδια που θα έχει στήσει ο Κωτσόβολος. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά «αστέρια» του gaming και διάσημους youtubers και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στα δύο stages, αλλά και στην ολοκαίνουργια αίθουσα «Τεχνολογίας και Συνεδρίων».

Στην είσοδο του χώρου, οι επισκέπτες θα βρουν το γνωστό σε όλους φλιπεράκι, στην πιο τεχνολογική του μορφή και θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν πρώτοι σε μία άλλη διάσταση. Στο ίδιο σημείο συνατήστε τον IRON MAN και ζήστε τη διασκεδαστική εμπειρία του photobooth. Δες τα trends σε ήχο και electric scouters και απογείωσε τη διάθεσή σου για παιχνίδι στην αρένα… Γίνε εσύ ο Βασιλιάς του παιχνιδιού!

Προχωρώντας και μπαίνοντας στη gaming arena, ένα tournament στο παιχνίδι Fortnite με 8 θέσεις δράσης θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα αναδείξει τις gaming δεξιότητες των παρευρισκομένων. 

Highlight της διοργάνωσης οι Cos-Players, με αποκλειστικό υποστηρικτή τον Κωτσόβολο, που θα εμφανιστούν στην κεντρική σκηνή την Κυριακή 14.07 στις 17:00. Οι καλύτερες στολές θα κάνουν την εμφάνισή τους στο stage του Gameathlon προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό show. 

Για περισσότερο gaming, επισκεφτείτε το Gameathlon στις 13-14 Ιουλίου.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://promo.kotsovolos.gr/gameathlon/