Η Sony ανακοίνωσε σήμερα την τελευταία προσθήκη στην E-mount full-frame σειρά φακών της, με τον νέο FE 35mm F1.8 μεγάλου διαφράγματος, ευρυγώνιο φακό, μοντέλο SEL35F18F.

Η μικρή του διάσταση και το ελαφρύ βάρος αυτού του full-frame, μεγάλου διαφράγματος φακού, παρέχουν την ικανότητα κίνησης και την ευκολία λήψης μιας ευρείας γκάμας θεμάτων από στιγμιότυπα της καθημερινότητας, φωτογραφία φαγητού, τοπία, νυχτερινά σκηνικά και πολλά άλλα. Ο νέος φακός προσφέρει θαυμάσια ποιότητα εικόνας από γωνία σε γωνία, με μέγιστο διάφραγμα F1.8, ενώ η αθόρυβη αυτόματη εστίαση και η εξαιρετική απόδοση εντοπισμού/παρακολούθησης, τον καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για φωτογραφίες όσο και για καταγραφή βίντεο. Το μικρό του μέγεθος τον καθιστά ικανό να ταιριάζει εξίσου με φωτογραφικές μηχανές τύπου APS-C, καθώς και με full-frame σώματα, προσφέροντας ένα εστιακό μήκος αντίστοιχο με 52,5mm, ιδανικό για στιγμιότυπα, πορτρέτα και άλλα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υψηλής ανάλυσης και μεγάλου διαφράγματος, full-frame απόδοση σε ένα συμπαγή και ελαφρύ φακό

  • Με F1.8 μέγιστο διάφραγμα, ζυγίζοντας μόλις 280 γραμμάρια και με διαστάσεις 65,6 mm (διάμετρο) κατά 73,0 χιλιοστά (μήκος), ο νέος αυτός φακός θέτει πολύ ψηλά τον πήχη στη φορητότητα.
  • Έξυπνη οπτική κατασκευή που περιλαμβάνει ένα ασφαιρικό στοιχείο για την αποφυγή οποιασδήποτε απόκλισης και την απόδοση υψηλής ανάλυσης σε όλο το πλαίσιο της εικόνας. Το κυκλικό διάφραγμα 9 λεπίδων, κάνει δυνατό το όμορφο «bokeh» αποτέλεσμα.
  • Με ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,22m και μέγιστη μεγέθυνση 0,24x, σας επιτρέπει πολύ εύκολα να εισέλθετε στον κόσμο της φωτογράφισης με κοντινές(close-up) λήψεις.

 

Ευέλικτος έλεγχος και χειρισμός για την εξυπηρέτηση μια ευρείας γκάμας αναγκών απεικόνισης

  • Βολικά τοποθετημένο, προσαρμόσιμο πλήκτρο εστίασης και προσαρμόσιμος διακόπτης εστίασης για άμεση εναλλαγή μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης εστίασης.
  • Χειροκίνητη Προσαρμόσιμη Γραμμική Εστίαση για ομαλό, γρήγορο χειροκίνητο έλεγχο εστίασης.
  • Ο ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία σχεδιασμός του, τον καθιστά ευέλικτο και αξιόπιστο, δημιουργώντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο χρήστη.

Αθόρυβη λειτουργία AF με εξαιρετική παρακολούθηση για την λήψη ταινιών, αλλά και φωτογραφιών

  • Γρήγορο, ακριβές και αθόρυβο σύστημα AF γραμμικής κίνησης για ακριβή εστίαση τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο, όπου η λειτουργία “wobbling” χρησιμοποιείται για ακριβή έλεγχο συνεχούς εστίασης.

«Ο φακός 35mm είναι o ιδανικός φακός για κάθε φωτογράφο, καθώς η ευελιξία του τον καθιστά την απόλυτη επιλογή για μια ευρεία γκάμα λήψεων», δήλωσε ο Yann Salmon-Legagneur, Διευθυντής Product Marketing Digital Imaging της Sony Europe. «Ο νέος φακός 35mm FE συνδυάζει εξαιρετική ευκρίνεια από γωνιά σε γωνία, με πραγματικά ελαφρύ σχεδιασμό και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί σε ένα ευρύ φάσμα φωτογράφων για ακίνητες λήψεις και καταγραφή βίντεο». 

Διαθεσιμότητα

Ο FE 35mm F1.8 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Αύγουστο του 2019.

Για λεπτομέρειες του προϊόντος, παρακαλώ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.sony.gr/electronics/fakoi-gia-fwtografikes-mixanes/sel35f18f 

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο για τον νέο FE 35mm F1.8 φακό παρακάτω:

https://youtu.be/5DCL7tYmEnE 

Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από αποκλειστικές ιστορίες, βίντεο και συναρπαστικό νέο περιεχόμενο που απαθανατίστηκε με τις πιο καινούριες φωτογραφικές μηχανές και άλλα προϊόντα της Sony, στη διεύθυνση που ακολουθεί: https://www.sony.gr/alphauniverse. Η ευρωπαϊκή ιστοσελίδα-κόμβος ενημέρωσης της Sony για τη φωτογραφία  υποστηρίζει 22 γλώσσες και περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τους διαγωνισμούς και τον ενημερωμένο κατάλογο των εκδηλώσεων της Sony για κάθε χώρα.