Η Creative Technology Ltd συνεχίζει την παράδοση της σε επαναστατικές τεχνολογίες ήχου με την κυκλοφορία των πλέον εξελιγμένων καρτών ήχου PCI-e – Sound Blaster AE-9 και Sound Blaster AE-7.

Κατασκευασμένες αποκλειστικά με κορυφαία εξαρτήματα και με τις τελευταίες τεχνολογίες της Creative, αυτές οι κάρτες ήχου έχουν σχεδιαστεί για να ορίσουν ένα νέο επίπεδο απόδοσης για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας σε PC.

Sound Blaster: 30 χρόνια επανάστασης στον ήχο

Μέχρι το 1989, οι μόνοι ήχοι που ακούγοντας από ένα Η/Υ ήταν απλά «μπιπ». Την ίδια χρονιά γεννήθηκε η πρώτη Sound Blaster και ο ήχος των PC άλλαξε για πάντα. Έκτοτε, πωλήθηκαν περισσότερα από 400 εκατομμύρια Sound Blasters και οι λέξεις Sound Blaster έγιναν συνώνυμες με τον όρο ‘κάρτα ήχου’ και τον υψηλής ποιότητας ήχο σε PC – πρώτα στο gaming και στη συνέχεια για ταινίες και μουσική.

Με την εμπειρία και την εξειδίκευση που αποκτήθηκε μέσα σε αυτές τις τρεις δεκαετίες καινοτομίας στον ήχο, η Sound Blaster συνέχισε να ανακαλύπτει τον εαυτό της με την ανάπτυξη τεχνολογιών επεξεργασίας ψηφιακού ήχου. Κάθε νέα καινοτομία χρησίμευε στον επαναπροσδιορισμό της πραγματικής εμπειρίας ήχου, όπως αυτή εξελίχθηκε πέρα από τους υπολογιστές με τη μορφή εξωτερικών καρτών ήχου για πλατφόρμες όπως οι κονσόλες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.

 «Η φιλοσοφία Sound Blaster είναι απλή αλλά απαιτητική. Με κάθε νέο προϊόν, στοχεύουμε να ξεπεράσουμε νέα επίπεδα σε τέσσερις βασικούς τομείς: τεχνολογία, απόδοση, λειτουργία και πλατφόρμα. Στο 30ο έτος της, θα κάνουμε μεγαλύτερα βήματα από ποτέ στον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας Sound Blaster. Η σειρά AE, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο άλμα στην καινοτομία της κάρτας ήχου PCI-e, είναι μόνο η αρχή. Μέσα σε αυτό το τρίμηνο, θα εισαγάγουμε την επόμενη προσθήκη στη σειρά ‘X’ των πολυκαναλικών εξωτερικών ακουστικών καρτών ήχου. θα είναι το πρώτο προϊόν Sound Blaster που διαθέτει την τεχνολογία ολογραφίας ακουστικών Super X-Fi, που έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει βραβευθεί πολλαπλώς. Το επόμενο τρίμηνο, θα παρουσιάσουμε επίσης τα νεότερα προϊόντα μας με έμφαση στο gaming και τη σειρά “G”, που θα διαθέτουν απόλυτη συμβατότητα με τις κονσόλες και ευκολία στη χρήση τους.. Με απλά λόγια, η Sound Blaster δημιουργεί εξαιρετικό ήχο και δεν σταματά ποτέ να τον κάνει καλύτερο”, δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

Sound Blaster AE-9: Μια κατηγορία Μόνη της

Η Sound Blaster AE-9 είναι η κορυφαία κάρτα ήχου PCI-e που έχει φτιάξει η Creative μέχρι σήμερα και προσφέρει πολλά περισσότερα από την απλή υπόσχεση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των pro-gamers και pro-audio χρηστών. Χρησιμοποιεί εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας, όπως το ESS 9038 SABRE DAC που παρέχει μέχρι 129 dB DNR, 32 bit δειγματοληψία PCM 32-bit, DSD64 αναπαραγωγή ήχου χωρίς απώλειες και με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση. Διαθέτει πυκνωτές Nichicon Fine-Gold, πυκνωτές ήχου WIMA με φιλμ / φύλλο και ανταλλακτικά op-amp.

Αυτό που πραγματικά κάνει τη Sound Blaster AE-9 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η τεχνολογία CleanLineTM, μια νέα καινοτομία στο φιλτράρισμα της διαδρομής του ήχου στο μικρόφωνο για ξεκάθαρη φωνητική επικοινωνία. Αυτή η νεότερη τεχνολογία διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα κυκλώματα και εξαρτήματα τα οποία εξαλείφουν τα ζητήματα των σιδηροτροχιών τάσης και απομονώνουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο που προκαλείται από τον κυματισμό των τροφοδοτικών που προκαλείται από υψηλής απόδοσης GPU. Η Sound Blaster AE-9 είναι η πρώτη που ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στον πυρήνα της, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταλείψουν την ανάγκη για ένα desktop μιξαρίσματος.