Η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει ενεργά το Gameathlon, τη μεγαλύτερη ελληνική gaming και e-sports εκδήλωση με δεκάδες χιλιάδες φίλους.

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, η Samsung, Technology Partner του Gameathlon, θα υποδεχτεί gamers όλων των ηλικιών στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της στην Gameathlon Arena, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Για δύο ημέρες, το Samsung Gaming Area και το Samsung Booth θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να απολαύσουν gaming εμπειρία επόμενης γενιάς, με τα QLED gaming monitors της Samsung και τα κορυφαία smartphones Galaxy S10.

Οι επισκέπτες του Samsung Gaming Area θα μπορούν να ζήσουν μια μοναδική gaming εμπειρία με τα QLED Gaming monitors, απολαμβάνοντας την απόλυτη λεπτομέρεια στην εικόνα, με εντυπωσιακά χρώματα και καθαρές σκηνές. Με τεχνολογία Quantum Dot, HDR, ρυθμό ανανέωσης 144hz και input lag 1ms, τα QLED Gaming monitors είναι το απόλυτο set-up που δίνει το προβάδισμα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Στο Samsung Booth, το Galaxy S10 θα προσφέρει μοναδική gaming εμπειρία με ενσωματωμένο software για βελτιστοποίηση της απόδοσης gaming και premium hardware, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Atmos για λειτουργία gaming και του συστήματος vapor chamber cooling (ισχύει για το Samsung Galaxy S10+). Η σειρά Galaxy S διαθέτει, επίσης, τις πρώτες κινητές συσκευές που είναι βελτιστοποιημένες για παιχνίδια τα οποία αναπτύχθηκαν σε Unity platform.

Τέλος, οι φίλοι του event θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πολλά δώρα-έπαθλα της Samsung, συνολικής αξίας €5.000, κατά τη διάρκεια επιμέρους τουρνουά, διαδραστικών activations και μέσα από online διαγωνισμό στα social media της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy S10 και τα Gaming Monitors της Samsung επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s10/και το https://www.samsung.com/gr/monitors/gaming-monitor/αντίστοιχα.