Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος κορυφαίος πάροχος λύσεων Cloud και ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελληνική & Παγκόσμια αγορά και Gold Partner της Microsoft, απέσπασε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας και κατατάσσεται στις 30 εταιρίες παγκοσμίως, σύμφωνα με το έγκριτο τεχνολογικό περιοδικό CIO Bulletin που εκδίδεται στην Αμερική.

Με την κατάταξη της Οffice Line στην λίστα «30 Business Excellence Awards 2019» και την απόκτηση ακόμα μιας παγκόσμιας διάκρισης αναδεικνύεται η μοναδική ικανότητα της στο να διαμορφώνει πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η Office Line είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που κατάφερε να περάσει την αυστηρή αξιολόγηση και να κατακτήσει το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας. Οι θεαματικοί ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρίας και ο μετασχηματισμός της από έναν τοπικό System Integrator σε Global Service Provider είναι ένα τεράστιο επίτευγμα που αναγνωρίστηκε διεθνώς.  Αυτό είναι μια αδιάσειστη απόδειξη ότι οι συνεργάτες που εμπιστεύονται την εταιρία μας απολαμβάνουν μοναδικές τεχνολογικές υπηρεσίες υψίστης ποιότητας, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται, εξασφαλίζοντας έτσι στους οργανισμούς στους οποίους εργάζονται την ομαλή ολοκλήρωση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, που ως αποτέλεσμα έχει την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργεία τους.

Ο CEO της Office Line, κ. Παναγιώτης Κουρής, ανέφερε σχετικά: «Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος που έχουμε καταφέρει να προάγουμε την αριστεία σε όλα τα μήκη & πλάτη της Γης. Αυτό βεβαία δεν είναι κάτι που κερδίζεται εν μια νυκτί. Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε με συνέπεια & συνέχεια στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, στις στοχευμένες στρατηγικές συνεργασίες με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Microsoft καθώς και στην αδιάκοπη έρευνα & ανάπτυξη τεχνολογικών  λύσεων που θα παρέχουν υπεραξία στους συνεργάτες μας.»

Το CIO Bulletin είναι ένα από τα πλέον έγκυρα περιοδικά τεχνολογίας, που εκδίδεται στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Η ηλεκτρονική του μορφή λειτουργεί ως μια διαδραστική πλατφόρμα που ο πρωταρχικός της  ρόλος είναι να ενημερώνει και να βοηθά τους CIO’s στην κατανόηση προηγμένων επιχειρησιακών λύσεων, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διαμόρφωση του βέλτιστου επιχειρηματικού μοντέλου λειτουργίας των οργανισμών που ηγούνται.