Από τις 27 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου 2019, η Huawei κατάφερε να αποσπάσει δύο σημαντικότατα διεθνή βραβεία με το εκπληκτικό HUAWEI P30 Pro.

Στις 27 Μαΐου 2019, το HUAWEI P30 Pro, το smartphone που Ξαναγράφει τους Κανόνες της Φωτογραφίας, αναμετρήθηκε με ολόκληρη την τεχνολογική ελίτ και ανακηρύχθηκε ως το Best Smartphone 2019 (Καλύτερο Smartphone του 2019) από την European Hardware Association, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. 

pastedGraphic.png

Στην προπαρασκευαστική φάση της 5ης ετήσιας απονομής των βραβείων “European Hardware Awards 2019”, πάνω από 100 συντάκτες από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας της Ευρώπης, εξέτασαν προσεκτικά, πρότειναν και ψήφισαν για το καλύτερο hardware που υπάρχει.

Την περσυνή χρονιά, το βραβείο “Best Smartphone 2018”, πήγε στο HUAWEI P20 Pro ενώ φέτος η μεγάλη διάκριση πήγε στο HUAWEI P30 Pro, τον άξιο συνεχιστή της φήμης της εταιρείας αποδεικνύοντας την υπεροχή της στην αγορά των smartphones.

Η καταξίωση και η αναγνώριση από τους καλύτερους συντάκτες τεχνολογίας ήρθε για μια σειρά καινοτομιών όπως είναι η τετραπλή HUAWEI SuperSensing Leica κάμερα, ο SuperSpectrum αισθητήρας, ο πολύ δυνατός φακός με το 10x υβριδικό SuperZoom, η νέα κάμερα HUAWEI ToF (Time of Flight), τα αναβαθμισμένα οπτικά, η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας με AI, η τεράστια μπαταρία και τα φανταστικά χρώματα.

Τα μέλη της European Hardware Association έχουν δημοσιεύσει συνολικά περισσότερα από 250.000 τεχνικά άρθρα μέσα σε περισσότερα από 10 χρόνια. Αυτή η γνώση και η συσσωρευμένη εμπειρία είναι που της δίνει τόσο μεγάλη αξία προσδίδοντας επίσης και βαρύτητα στις βραβεύσεις της.