Είτε είστε λάτρης σκυλιών ή έχετε αδυναμία στις γάτες, τα social media είναι το καλύτερο μέρος για να περάσετε ατελείωτες ώρες θαυμάζοντας τα πιο ιδιαίτερα ζώα που έχει να προσφέρει το Διαδίκτυο.

Το 2019, το Instagram έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός για να μοιραστείτε φωτογραφίες από τα κατοικίδιά σας, αλλά με πάνω από 250 εκατομμύρια αναρτήσεις μόνο στα hashtag #dogsofinstagram και #catsofinstagram, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις. Με τη νέα μοναδική τεχνολογία Animal Eye Auto Focus της Sony, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν εντυπωσιακά εστιασμένες φωτογραφίες των κατοικίδιων τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι τριχωτοί φίλοι μας θα πάρουν τα like που αξίζουν. 

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της μοναδικής τεχνολογίας «Animal Eye AF», στα μοντέλα α6400, α7III και α7RIII, η Sony αποκαλύπτει μια λίστα με πέντε από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια ζώα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα χαμογελαστό Samoyed, έναν μαύρο τριχωτό Pomeranian και ένα δίδυμο ταξιδιάρικων Golden Retrievers.

Πέντε από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια στην Ευρώπη: 

  1. @mayapolarbear (σκύλος – 1.5M ακόλουθους)
  2. @zulathepom (σκύλος – 1.1M ακόλουθους)
  3. @milperthusky (σκύλος – 885k ακόλουθους)
  4. @wat.ki (σκύλος – 779k ακόλουθους)
  5. @lozoodisaschina (γάτα – 512k ακόλουθους) 

Έχουν, επίσης, συνεργαστεί με τους αστέρες του Instagram Dolly Pawton (@dolly_pawton) και Dante Duke (@danteduke_thecat) για να σας δώσουν τον απόλυτο οδηγό για τη λήψη τέλειων φωτογραφιών του μελλοντικού σας Instagram ταλέντου.