Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και η διάθεση μας είναι ανεβασμένη καθώς οι πολυπόθητες διακοπές πλησιάζουν! Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και δεν έχετε παραλείψει κάτι στην προετοιμασία των πολύτιμων διακοπών σας. Με το ψηφιακό «κιτ διάσωσης διακοπών» του Viber όλα τα απαραίτητα για τον προγραμματισμό των διακοπών σας είναι στο κινητό σας, και εσείς μπορείτε να απολαύσετε ένα ξένοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι.  

Πριν φύγετε για διακοπές λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Επιβεβαιώστε ότι διαθέτετε σωστή και καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Viber, για να έχετε πρόσβαση σε όλα  τα προηγμένα εργαλεία και να απολαμβάνετε την ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα της εφαρμογής.

* Ομαλός προγραμματισμός *

Ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας τα ξενοδοχεία που έχετε επιλέξει εντός τις εφαρμογής και χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το Viber; Μεταβείτε στο μενού επεκτάσεων συνομιλίας (GIF +) και αναζητήστε την ιδανική διαμονή σας μέσω του Booking.com. Επιλέξτε τα ξενοδοχεία που σας αρέσουν και μοιραστείτε τα άμεσα στις συνομιλίες με τους φίλους σας. Στη συνέχεια κάντε κράτηση χωρίς να βγείτε από το Viber. Κρατήστε το vibe ζωντανό και το κέφι ανεβάσμενο ενώ προγραμματίζετε τις διακοπές σας ακούγοντας μουσική μέσα από τις παγκόσμιες συνεργασίες του Viber – το Spotify και το YouTube. Και αν οι φίλοι σας αργούν να απαντήσουν «σκουντήξτε» τους χιουμοριστικά με ένα GIF με ήχο από το TuneMoji. 

* Ζήστε σαν ντόπιος *

Όταν είστε στο εξωτερικό το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλετε να ανησυχείτε είναι το κρυμμένο κόστος στις κλήσεις που κάνετε πίσω στη χώρα σας. Το Viber έχει τη λύση και για αυτό. Ο Τοπικός Αριθμός Viber σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα χωρίς τέλη περιαγωγής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε οπουδήποτε και να μιλάτε ανά πάσα στιγμή χωρίς υπερβολικές χρεώσεις. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να έχετε έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό στον οποίο οποιοσδήποτε εκτός της πλατφόρμας Viber μπορεί να σας καλέσει ή να στείλει μηνύματα SMS με τοπικές χρεώσεις. Τώρα μπορείτε να ζήσετε σαν ντόπιοι και να έχετε έναν τοπικό αριθμό για τη χώρα που βρίσκεστε (για κρατήσεις σε ξεναγήσεις, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες) και ταυτόχρονα να είστε προσβάσιμοι σε έναν τοπικό αριθμό της χώρας σας, ενώ βρίσκεστε μακριά. Αυτή τη στιγμή, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον Καναδά, αλλά ακόμα περισσότερες χώρες αναμένεται να προστεθούν σύντομα. 

Δεν πρέπει να χάσετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας επειδή το κόστος είναι υψηλό! Εάν κάποιοι φίλοι σας δεν έχουν εγκατεστημένο το Viber, χρησιμοποιήστε την επιλογή Viber Out, η οποία σας επιτρέπει να καλείτε μέσω της εφαρμογής, αριθμούς που δεν είναι Viber. Αγοράστε μονάδες ανά πάσα στιγμή ή εξοικονομήστε χρήματα επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα. 

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να μιλήσετε στην τοπική γλώσσα. Το Viber μιλάει περισσότερες από 30 γλώσσες. Απλά αγγίξτε παρατεταμένα ένα μήνυμα για να το μεταφράσετε. Θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 γλώσσες. Με το Viber, μπορείτε να μιλήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε χωρίς ενοχλητικά τυπογραφικά λάθη. Τώρα δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός αν θέλατε να γράψετε “hey pretty” και γράψατε “hey petty”  γιατί μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα απεσταλμένο μήνυμα. Επίσης, εάν στείλατε ένα μήνυμα σε λάθος άτομο, μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε να διαγράψετε αυτό το μήνυμα για όλους τους εμπλεκόμενους σε μια συνομιλία.

* Μην χαθείτε ποτέ *

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία “Κοινή χρήση τοποθεσίας” για να εντοπίσετε τη θέση σας, να επιλέξετε τη διεύθυνση και να την μοιραστείτε με τα άτομα που ταξιδεύουν μαζί σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να βοηθήσετε τους άλλους να σας βρουν!

* Ποιοτικός χρόνος *

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σα,ς ενώ περιμένετε ένα λεωφορείο ή την πτήση σας, μπορείτε πάντα να παίξετε ένα από τα πολλά παιχνίδια στο Viber. Τα παιχνίδια του Viber είναι ένας διασκεδαστικός και διαδραστικός τρόπος σύνδεσης με τους φίλους σας! Προσκαλέστε οποιονδήποτε από τη λίστα επαφών σας για να παίξει μαζί σας!

*Ας κρατήσουμε επαφή! *

Οι καλύτερες διακοπές είναι αυτές που τις μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας! Ανοίξτε ένα Viber Community αφιερωμένo στις διακοπές σας! Πρόκειται για μια Ομαδική Συνομιλία – με απεριόριστα μέλη, περισσότερους διαχειριστές και πολλά νέα χαρακτηριστικά συνομιλίας. Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας και μοιραστείτε μαζί τους τις όμορφες στιγμές, τις φωτογραφίες και τα αστεία στιγμιότυπα των διακοπών σας!

Και αν τα μέλη της οικογένειά σα, σας καλούν ξεχωριστά για να μάθουν τα νέα σας, τώρα μπορείτε να κερδίσετε χρόνο και να συμμετέχετε όλοι ταυτόχρονα σε μια ομαδική κλήση -χωρίς να χάσετε την ποιότητα της κλήσης-  χάρη σε μία από τις τελευταίες λειτουργίες του Viber: Ομαδικές κλήσεις για έως και 5 άτομα.

* Πες το με ένα αυτοκόλλητο! *

Μερικές φορές οι λέξεις δεν είναι απαραίτητες. Ειδικά όταν υπάρχουν ξεκαρδιστικά αυτοκόλλητα που απεικονίζουν ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε. Περιηγηθείτε στο Sticker Market του Viber, επιλέξτε τα πακέτα αυτοκόλλητων που σας αρέσουν και εκφραστείτε δημιουργικά κάθε λεπτό! 

Ακολουθήστε την επίσημη κοινότητα Viber Ελλάδα εδώ. Μείνετε ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στο Viber, πάρτε μέρος σε διασκεδαστικές δημοσκοπήσεις και μάθετε πρώτοι για όλες τις νέες λειτουργίες συνομιλίας, απολαμβάνοντας παράλληλα 100% προστασία της ιδιωτικότητάς σας.