Στις 27 Ιουνίου του 2019 στο Mobile World Congress (MWC) – Global Device Summit στη Σανγκάη, ο Kevin Ho, πρόεδρος του τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας του Huawei, Consumer Business Group δήλωσε: «Οι πωλήσεις smartphones της Huaweiγια φέτος έφτασαν τις 100 εκατομμύρια μονάδες μόλις στις 30 Μαΐου, αρκετά νωρίτερα από τον χρόνο που χρειάστηκε για τις ίδιες πωλήσεις πέρυσι, το 2018.

Ο όγκος των πωλήσεων της σειράς HUAWEI P30, έφτασε τις 10 εκ. μονάδες μέσα στις πρώτες 85 μέρες μετά το λανσάρισμα! Ο χρόνος που χρειαστήκαμε για να φτάσουμε τις πωλήσεις των 10 εκ. τηλεφώνων, είναι κατά 62 ημέρες λιγότεροςαπό τον αντίστοιχο χρόνο που πήρε η σειρά HUAWEI P20». Οι τρεις αυτοί μήνες, αποτελούν το νέο ρεκόρ πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της Huawei.

Χάρη στη συνεχή εξέλιξη και στην καινοτομία της Huawei, η σειρά HUAWEI P30 προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης με το σύστημα τετραπλής κάμερας SuperSensing Leica Quad

Camera, το Υβριδικό Ζουμ 10x, την πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και τα φανταστικά χρώματα όπως το Breathing Crystal. Κορυφαία διεθνή μέσα επικοινωνίας εκθείασαν τη σειρά HUAWEI P30 με τίτλους όπως “Best Flagship of 2019”και “Best Phone for Photography”.

H Huaweiέχει επενδύσει πάνω από 480 δισ. Υuan (61 δισ. Ευρώ) την τελευταία δεκαετία με στόχο ναεγκαθιδρύσει συνεργασίες και να παγιώσει την τεχνολογική της υπεροχήμέσα από αλυσίδες προμηθευτών software και hardware που βοηθούν την εταιρεία να πρωτοπορεί προσφέροντας καινοτομία και αναβαθμισμένη εμπειρίαστη βιομηχανία των smartphones. Πεποίθηση της Huaweiείναι ότι η συνεχής εξέλιξη και η τεχνολογική υπεροχή θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τα όρια των δυνατοτήτων των smartphones και να δημιουργούν μία έξυπνη εμπειρία χρήσηςπου θα περιλαμβάνει όλα τα σενάρια της καθημερινότητας των καταναλωτών. Πάνω σε αυτό εδράζεται η εμπιστοσύνητης τεράστιας κοινότητας χρηστών Huawei.