Την υπογραφή σύμβασης Mobile Virtual Network Operator (MVNO) με τη Vodafone ανακοίνωσε η Forthnet, τοποθετώντας την είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ως εικονικός πάροχος το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η σύντομη, επίσημη ανακοίνωση της Forthnet είναι η εξής: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε. (στο εξής «Forthnet») ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία «VodafonePanafon Ανώνυμη Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» για τη χονδρική πρόσβαση στο ραδιοδίκτυο της τελευταίας με σκοπό η Forthnet να διαθέσει στο κοινό υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και mobile internet, ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO). H συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι τετραετούς διάρκειας από την ημερομηνία έναρξης εμπορικής διάθεσης από τη Forthnet των ανωτέρω υπηρεσιών, που προβλέπεται για το πρώτο τρίμηνο του 2020».

Ως εκ τούτου, το 2020 αναμένεται να εξελιχθεί σε χρονιά… ανατροπών στις τηλεπικοινωνίες, με τον ανταγωνισμό να εντείνεται ακόμα περισσότερο, μιας και ο συνδυασμός υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, mobile data και πρόσβασης στο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova αναμφίβολα θα προσελκύσει αρκετούς καταναλωτές. Αναμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση των καινούριων εμπορικών πακέτων της Forthnet, καθώς το νέο τοπίο προβλέπεται… συναρπαστικό!