Μία ακόμα ευκαιρία επιχειρηματικής ανάπτυξης και δικτύωσης δόθηκε σε ομάδες του δικτύου των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) μέσω της συνεργασίας τους με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ),  την Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α.) και το Hellenic Trade Council. 

Σε κλειστή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2019, στον χώρο της θερμοκοιτίδας Θ.Ε.Α., οι ομάδες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την ηγετική ομάδα (Management Team) της μεγάλης κινεζικής εταιρίας DeepBlue Technology, που εστιάζει στην τεχνητή νοημοσύνη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι startups Inaccel και Nanometrisis  παρουσίασαν τις καινοτόμες υπηρεσίες τους και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της κινεζικής εταιρίας τις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και να διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας. Στην κλειστή συνάντηση συμμετείχαν και οι ομάδες Geomiso, Helvia Technologies και  Owiwi.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό DeepBlue Cup International A.I. Science and Innovation Competition ενώ σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 θα ανακοινωθούν οι νικητές του διαγωνισμού στους οποίους  θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα.