Με τη συμμετοχή 45 αθλητών που αγωνίστηκαν ισομερώς στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ολοκληρώθηκε στην Καστοριά, μεταξύ 21-23 Ιουνίου, το νέο τρίαθλο, το ISOMAN presented by G, με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. 

default

Στο ISOMAN presented by G, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγωνίστηκε η elite του ελληνικού τριάθλου. Περισσότεροι από χίλιοι θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα στην Πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας και ενθάρρυναν τους αθλητές κατά μήκος της διαδρομής. Ενενήντα πέντε εθελοντές και 5 εθελοντικοί φορείς υποστήριξαν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στο πλαίσιο του Trimore Multisports TOUR – Kastoria 2019 συνολικά περισσότερα από 400 άτομα, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν σε ποδηλατικές και δρομικές αναμετρήσεις, γνώρισαν την κωπηλασία και την αναρρίχηση, ενώ στα περίπτερα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ παρακολούθησαν μαθήματα yoga, pilates, kids yoga και yogilates, σεμινάρια tech & fitness, και life coaching. Παράλληλα, δοκίμασαν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας στο G TECH SHOWROOM του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories, που καταγράφουν τις αθλητικές επιδόσεις και βοηθούν στην προπόνηση.

Οι νικητές του 1ου ISOMAN presented by G

Πρώτοι το νήμα του τερματισμού στο 1ο ISOMAN presented by G έκοψαν στους άνδρες οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και Νίκος Σημαντήρας, ενώ στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκαν οι Εύα Μπέκα, Κέλλυ Μπίχτα και η 17χρονη Νίκη Σκλαβούνου.