Στο νέο κατάστημα στου Ρέντη (Πέτρου Ράλλη και Ηλία Βενέζη), ένας τεράστιος, ειδικά διαμορφωμένος χώρος υποδέχεται το «έξυπνο» σπίτι και τις λευκές συσκευές.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας «Πλαίσιο», Γιώργος Γεράρδος.

Σε μια «avant-premièr» ξενάγηση για επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια (τα οποία ορίστηκαν για τις 26/6/19), ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας «Πλαίσιο», μοιράστηκε μαζί μας τον τρόπο που προσεγγίζει η αλυσίδα του την κατηγορία των λευκών συσκευών και του smart home, έπειτα από μια αναδρομή στα 50 χρόνια ζωής μιας εταιρείας που εξελίχθηκε παρέα με την τεχνολογία. Με μια συνολική επένδυση της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ, η πολυαναμενόμενη είσοδος του «Πλαισίου» στις οικιακές συσκευές έλαβε σάρκα και οστά, τοποθετώντας την εισηγμένη εταιρεία σε ρόλο αξιόμαχου διεκδικητή μεριδίου από την πίτα των περίπου 550 εκατομμυρίων ευρώ της συγκεκριμένης αγοράς στη χώρα μας. Εκτός από το νέο κατάστημα στου Ρέντη, λευκές συσκευές μπορεί να βρει κανείς και στα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής, της Μεταμόρφωσης, της Δάφνης και της Καλαμαριάς, ενώ το ανανεωμένο www.plaisio.gr βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές, με μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων έτοιμων για άμεση αποστολή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος.

Τη σκυτάλη παρέλαβε μετέπειτα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος, ο οποίος ανέλυσε τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Είχε προηγηθεί μια επίδειξη της ολοκληρωμένης smart home πλατφόρμας Control4 σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στημένο με στόχο να προσομοιάζει τις συνθήκες της καθημερινότητας ενός νοικοκυριού. Άλλωστε, όπως υπογραμμίστηκε και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης «Τεχνολογία = Πλαίσιο», οπότε… δικαιωματικά, έπειτα από περίπου 5 χρόνια προσεκτικού σχεδιασμού, οι λευκές συσκευές κέρδισαν μια θέση στα ράφια της δημοφιλούς αλυσίδας.