Η Ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες ψηφιακής εκτύπωσης υφασμάτων, που ανταποκρίνονται στη δυναμικά αναπτυσσομένη αγορά κλωστοϋφαντουργίας.

20-26 Ιουνίου 2019
Fira
της Βαρκελώνης, L’Hospitalet de Llobregat (Βαρκελώνη)
Αίθουσα 3 –
Stand C210

Η Epson θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά Monna Lisa Evo Tre και τα νέα μελάνια Genesta pigment στην έκθεση ITMA 2019, αναδεικνύοντας τις τελευταίες καινοτομίες της για την αναπτυσσόμενη ψηφιακή αγορά της κλωστοϋφαντουργίας.

Η νέα σειρά Monna Lisa Evo Tre διαθέτει την τεχνολογία PrecisionCore της Epson, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες της αγοράς κλωστοϋφαντουργίας για παραγωγή μεγάλης κλίμακας και υψηλής ταχύτητας, έως και μικρές εκτυπώσεις και εκτυπώσεις κατόπιν παραγγελίας. Στην ITMA 2019, η Epson θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα Monna Lisa Evo Tre 64 και Monna Lisa Evo Tre 8, καθώς και το Monna Lisa Evo Tre 32 (που έχει τη δυνατότητα επιλογής 16 καναλιών) και το Monna Lisa Evo Tre 16.

Τα Genesta PG-Revo είναι πρωτοποριακά μελάνια υφάσματος, που έχουν υψηλή αντοχή στην τριβή και παρέχουν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Αυτό εξασφαλίζει απόδοση φιλική προς το περιβάλλον, καθώς το ύφασμα δεν χρειάζεται επεξεργασία μετά την εκτύπωση.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Epson Europe DTF EMEAR, κ. Paolo Crespiδήλωσε: «Η Epson συνεχίζει να ανανεώνει και να επεκτείνει την σειρά Monna Lisa EvoTre. Στην ITMA θα παρουσιάσουμε δύο νέα μοντέλα της σειράς Monna Lisa Evo Tre, τα οποία θα δώσουν στους πελάτες μας την ευκαιρία να ανταποκριθούν στις απαιτητικές ανάγκες της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς της κλωστοϋφαντουργίας. Η αγορά κλωστοϋφαντουργίας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική και τα χαρακτηριστικά αποκλειστικής υψηλής ποιότητας, παραγωγικότητας και αντοχής χρώματος που προσφέρει η Epson δημιουργούν τις συνθήκες για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  Monna Lisa Evo Tre 64 – Κορυφαία ποιότητα και παραγωγικότητα για υψηλή απόδοση.

Η νέα σειρά-ναυαρχίδα, Monna Lisa Evo Tre, με 64 εκτυπωτικές κεφαλές PrecisionCore είναι κατασκευασμένη για υψηλή παραγωγικότητα (μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 779 τ.μ./ώρα) χωρίς να υποβαθμίζει την ποιότητα εκτύπωσης. Η τεχνολογία PrecisionCore της Monna Lisa Evo Tre 64, συνδυάζει την ποιότητα, την ακρίβεια και την ταχύτητα που προσφέρει το μέγιστο επίπεδο ευελιξίας και αξιοπιστίας, γεγονός που την καθιστά την ιδανική λύση εκτύπωσης για την δυναμική και ιδιαίτερη αγορά υφασμάτων.

  • Monna Lisa Evo Tre 64 – Βασικά χαρακτηριστικά
    • Κεφαλές εκτύπωσης: 64 κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore, που συνδυάζουν ποιότητα, ακρίβεια και ταχύτητα
    • Παραγωγικότητα: έως 779 τ.μ./ώρα (600×600 dpi, 2 περάσματα) με κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore MicroTFP
    • Ανάλυση: έως 1200 dpi
    • Τύπος μελάνης: Acid Genesta, Reactive, Disperse και Pigment

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  Monna Lisa Evo Tre 8 – Μια προσιτή επένδυση στην υψηλή ποιότητα.

Με 8 κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore, το μοντέλο Monna Lisa Evo Tre 8 είναι η νέα προσθήκη στη σειρά Monna Lisa Evo Tre. Με μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 265 τ.μ. / ώρα, η Monna Lisa Evo Tre 8 είναι κατάλληλη για εκτύπωση δειγμάτων, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Αυτό το νέο μοντέλο της σειράς μπορεί να αναβαθμιστεί (εργοστασιακά) σε 16 κεφαλές εκτύπωσης, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ευελιξία που υπάρχει σε όλες τις μηχανές βιομηχανικής εκτυπωτικής λύσης υφασμάτων της Epson.

  • Monna Lisa Evo Tre 8- Βασικά χαρακτηριστικά
    • Κεφαλές εκτύπωσης: 8 κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore, που συνδυάζουν ποιότητα, ακρίβεια και ταχύτητα
    • Παραγωγικότητα: έως 265 τ.μ./ώρα (300x600dpi, 1 πέρασμα) με κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore MicroTFP
    • Ανάλυση: έως 1200 dpi
    • Τύπος μελάνης: Genesta Acid, Reactive, Disperse and Pigment

Monna Lisa Evo Tre 32 – Η πιο ευέλικτη λύση με ρύθμιση επιλογής καναλιών.

Με τις 32 κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore, ο Monna Lisa Evo Tre 32 διατίθεται σε τυπική επιλογή 8 χρωμάτων ή σε επιλογή 16 καναλιών (δύο τύποι 8 + 8 ή 16 κανάλια). Ο 16κάναλος Monna Lisa Evo Tre 32, είναι ο πρώτος ψηφιακός εκτυπωτής υφάσματος που μπορεί να διαχειριστεί έως και 16 διαφορετικά χρώματα. Το μοντέλο περιλαμβάνει μια εξωτερική βάση που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 διαφορετικά δοχεία μελάνης Genesta Acid, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε βολεύει καλύτερα. Αυτό επιτρέπει στον εκτυπωτή να χρησιμοποιεί μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων ειδικών χρωμάτων ή κατά παραγγελία επεξεργασιών.

  • 16 channel Monna Lisa Evo Tre 32 – Βασικά χαρακτηριστικά:
    • Κεφαλές εκτύπωσης: 32 κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore, που συνδυάζουν ποιότητα, ακρίβεια και ταχύτητα
    • Παραγωγικότητα: τυπική επιλογή 8 χρωμάτων έως 692 τ.μ./ώρα (300x600dpi, 1 πέρασμα), επιλογή 16 καναλιών έως 440 τ.μ./ώρα (300×600 dpi)
    • Ανάλυση: έως 1200dpi
    • Τύπος Μελάνης: Genesta Acid, Reactive, Disperse and Pigment

Monna Lisa Evo Tre 16 – Σημείο αναφοράς για την ποιότητα.

Με τις 16 κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore, ο Monna Lisa Evo Tre 16 προσφέρει υψηλή ποιότητα και παραγωγικότητα για μια αγορά υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτή της κλωστοϋφαντουργίας. Η ευελιξία αυτή εξασφαλίζεται χάρη στα Acid, Reactive, Disperse και Pigment μελάνια, τα οποία διατίθενται σε χωρητικότητες 3 ή 10 λίτρων.

  • Monna Lisa Evo Tre 16 – Βασικά χαρακτηριστικά:
    • Κεφαλές εκτύπωσης: 16 κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore, που συνδυάζουν ποιότητα, ακρίβεια και ταχύτητα
    • Παραγωγικότητα: έως 404 τ.μ./ώρα (300×600 dpi, 1 διέλευση) με τις κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore MicroTFP
    • Ανάλυση: έως 1200 dpi
    • Τύπος μελάνης : Genesta Acid, Reactive, Disperse and Pigment

ΝΕΑ PIGMENT PG-REVO GENESTA PG-REVO ΜΕΛΑΝΙΑ – Για φιλική προς το περιβάλλον εκτύπωση.

Τα νέα χρωματιστά μελάνια Pig-Revo της Genesta PG-Revo, προσφέρουν, σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου, αντοχή στην τριβή, ακόμη και στις βαθιές αποχρώσεις (ίδια αποτελέσματα με την παραδοσιακή εκτύπωση, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 105 X12), χωρίς να χρειάζεται μεταγενέστερη επεξεργασία του υφάσματος με ταχύτερα χημικά και φυσικά υλικά για την σταθεροποίηση του χρώματος, ενώ προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση σε ένα ευρύ φάσμα τύπων και εφαρμογών υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ταχέως αναπτυσσόμενων αγορών μόδας και της εγχώριας κλωστοϋφαντουργίας.

Το μελάνι PG-Revo δεν καταναλώνει νερό στη μετέπειτα διαδικασία εκτύπωσης, γεγονός που το καθιστά πολύ φιλικό προς το περιβάλλον. Τα μελάνια PG-Revo μπορούν να εφαρμοστούν και σε υφάσματα που δεν έχουν δεχθεί επεξεργασία, ενισχύοντας περαιτέρω τη φιλική προς το περιβάλλον απόδοσή τους

Η ΙΔΕΑ: Η ολοκληρωμένη λύση της Epson (Total Solution) για την αγορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Η ITMA 2019 είναι μια ευκαιρία για την Epson να επιβεβαιώσει το ολοκληρωμένο της σύστημα για τον κόσμο της εκτύπωσης υφασμάτων. Η Total Solution βοηθά τους φορείς εκμετάλλευσης να αδράξουν τις ευκαιρίες της ψηφιακής αγοράς κλωστοϋφαντουργίας. Τα χαρακτηριστικά του ολοκληρωμένου ψηφιακού συστήματος εκτύπωσης υφασμάτων, όπως οι κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore και τα μελάνια Genesta, τα οποία προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα, είναι βασισμένα στην τεχνολογία Epson και την τεχνογνωσία επεξεργασίας υφασμάτων. Το σύστημα αυτό βρίσκει την υψηλότερη έκφρασή του στη σειρά Monna Lisa Evo Tre – το επιτυχημένο φάσμα των βιομηχανικών εκτυπωτών, που αποτελούν σημείο αναφοράς του κλάδου εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.