Από την 1η Ιουνίου 2019, οι Γ. Βάλβης, Χ. Βιδάκης, και Κ. Ρουμπής αναβαθμίστηκαν και εντάχθηκαν στη διοικητική ομάδα της Deloitte Ελλάδος, ως Consulting, Risk Advisory και Tax & Legal Partners αντίστοιχα. 

Ο Γ. Βάλβης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Consulting Partner με εστίαση στην ομάδα Strategy, Analytics και M&A. Έχει διανύσει διαδρομή άνω των 10 ετών στη Deloitte σε θέματα Στρατηγικής, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Λειτουργικής Βελτίωσης, έχοντας εκτελέσει πληθώρα έργων σε μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επικεντρώνεται στους Τομείς της Υγείας και των Καταναλωτικών Αγαθών. Στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ο Γ. Βάλβης τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα ως Consulting Partner, σε έναν οργανισμό εδραιωμένο και αναγνωρισμένο στη διεθνή και εγχώρια αγορά για το υψηλό επίπεδο, το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών και φυσικά το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να βοηθήσουμε ολόπλευρα τους πελάτες μας να Οραματιστούν, να Σχεδιάσουν και να Υλοποιήσουν το μέλλον – όπως μόνο η Deloitte μπορεί».

 

 

Ο νέος Risk Advisory Partner της Deloitte Ελλάδος, Χ. Βιδάκης, εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της εταιρείας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της ασφάλειας, του ελέγχου και της επιστήμης της πληροφορικής, με ιδιαίτερη έμφαση σε έργα κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης. Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Χ. Βιδάκης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να εργαστώ μαζί με την ομάδα μου και να υποστηρίζουμε συνεχώς τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους την αυτοπεποίθηση να αδράξουν τις τεχνολογικές ευκαιρίες για την ασφαλή ανάπτυξη των εταιρειών τους».

Ο Κ. Ρουμπής, Tax & Legal Partner, εργάζεται στο φορολογικό τμήμα της Deloitte από τον Σεπτέμβριο του 2006, έχοντας εμπειρία σε σημαντικά έργα στον τομέα της Διεθνούς και Ελληνικής Φορολογίας Εισοδήματος Νομικών Προσώπων. Ο κ. Ρουμπής είναι επίσης επικεφαλής του Deloitte Academy, προγράμματος σεμιναρίων και επιμόρφωσης για στελέχη επιχειρήσεων. Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως Tax & Legal Partner, δήλωσε: «Μετά από 13 χρόνια στην οικογένεια της Deloitte, μαζί με τα νέα καθήκοντα μου ως Partner, αναλαμβάνω την ευκαιρία και την πρόκληση να συμβάλω στο στόχο της εταιρείας να διατηρήσει και να εξελίξει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές φορολογικό περιβάλλον».

Από πλευράς του, ο CEO της Deloitte Ελλάδος, Δ. Κουτσόπουλος, ανέφερε: «Είναι χαρά και τιμή μας η είσοδος του Γιάννη, του Χρήστου και του Κώστα στην ομάδα συνεταίρων μας, η ενίσχυση του management team με ικανά και έμπειρα στελέχη και η συνέπεια με την οποία επενδύουμε στην εξέλιξη των ανθρώπων μας, αντικατοπτρίζει την ανάγκη για συνεχή ανάπτυξη και νέες ιδέες. Στη Deloitte χαρτογραφούμε διαρκώς τις νέες τάσεις που αναδύονται από την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις συνεχείς αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν και ενισχύουν τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Deloitte Ελλάδος: www.deloitte.gr