Τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Social Media (Facebook, Instagram), να προωθήσουν τα εταιρικά τους sites και τις Social Media σελίδες τους, προσφέρει στους επιχειρηματίες, η νέα υπηρεσία COSMOTE Digital Marketing4U.  

Η υπηρεσία απευθύνεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει όλα τα στάδια υλοποίησης μίας digital καμπάνιας, από τον σχεδιασμό της μέχρι το monitoring και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.     

Η εξειδικευμένη ομάδα Campaign Managers, αξιολογεί τις επιμέρους ανάγκες των επιχειρήσεων και προτείνει λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους. Η ομάδα αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει καμπάνιες σύμφωνα με τους στόχους της κάθε εταιρείας, αλλά και τις διεθνείς τάσεις του digital marketing.

Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Digital Marketing4U, οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν την κατάλληλη προβολή εύκολα και οικονομικά, ώστε να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους αποτελεσματικά και να αναπτυχθούν στο digital περιβάλλον. Η υπηρεσία παρέχεται με εφάπαξ χρέωση ανά καμπάνια. 

Για να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες την υπηρεσία, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον online ή τηλεφωνικά στο 210 6333890. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

Ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών Digital Presence για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στη σύγχρονη εποχή, που οι ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για εξωστρέφεια αυξάνονται διαρκώς, η COSMOTE παρέχει μια σειρά από «λύσεις» και προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία, ώστε να αναπτυχθούν εύκολα και αποτελεσματικά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο portfolio των υπηρεσιών Digital Presence περιλαμβάνεται το COSMOTE Click & Site, που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις -με ένα μόνο κλικ- να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρική ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα, αρκεί να διαθέτουν επαγγελματική σελίδα στο Facebook. Ακόμα, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE NewSite4U, εξιδεικευμένη ομάδα Web Designers αναλαμβάνει να δημιουργήσει την εταιρική ιστοσελίδα μιας επιχείρησης σύμφωνα με τις ανάγκες της, με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.