Ο Όμιλος Aldemar Resorts, ένας από τους μεγαλύτερους στον ελληνικό τουριστικό τομέα και ο πλέον αναγνωρισμένος για την αίσθηση ευθύνης προς τους πελάτες του και την καινοτομία των παρεχόμενων υπηρεσιών του και η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προχώρησαν σε συνεργασία για αναβαθμισμένες υπηρεσίες διασύνδεσης. 

Το τμήμα presales της Nova, κλήθηκε να σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης των ξενοδοχείων του Ομίλου Aldemar Resorts, αποτελούμενη από υπηρεσίες φωνής και δεδομένων με στόχο την ασφάλεια, την προσβασιμότητα την ποιότητα, αλλά και την αναβάθμιση των παροχών που αρμόζουν και καλύπτουν τόσο τις ανάγκες του Ομίλου όσο και των πιο απαιτητικών πελατών του. Το έργο βασίστηκε στο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της Nova και σχεδιάστηκε αποκλειστικά πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του Aldemar Resorts, με εξειδικευμένους εξοπλισμούς και διαδικασίες μεταβολών ικανές να εξυπηρετούν τις δυναμικές απαιτήσεις του κάθε ξενοδοχείου.

Η πολυετής εμπειρία των μηχανικών της Nova σε υπηρεσίες Telecom, Data Center και Cloud έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έγκυρη και ομαλή ολοκλήρωση του σύνθετου αυτού έργου. Σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης, η συνεχής παρακολούθηση και η διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας των υπηρεσιών είναι και οι εγγυήσεις που προσφέρει η Nova μέσω των τμημάτων Σχεδίασης Λύσεων, Διαχείρισης Έργων και Τεχνικής Εξυπηρέτησης αποκλειστικά για εταιρικούς πελάτες.

Η Nova, συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.