Οι διακρίσεις σε μια ιστορική χρονιά για το ΠΛΑΙΣΙΟ συνεχίζονται, καθώς στη «χρυσή» επέτειο των 50 χρόνων της εταιρείας ήρθε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση των βραβείων για τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και διοργανώθηκε από την Directions Business Network, το Πλαίσιο αναδείχθηκε για ακόμα μια χρονιά «Πρωταγωνιστής» του κλάδου H/Y & Tεχνολογίας. Μια βράβευση που επικυρώνει την παρουσία του στις κορυφαίες επιχειρήσεις σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα. 

Η εκδήλωση τίμησε όλες τις επιχειρήσεις που, με τη συστηματική τους προσπάθεια και τη σταθερά ανοδική τους πορεία, οδηγούν τη χώρα και την οικονομία μπροστά. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίστηκαν στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας. 

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας,                    κ. Κώστας Γεράρδος, αναφερόμενος στην εν λόγω διάκριση υπογράμμισε: «Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί όχι μόνο τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση της Πλαίσιο το 1969, αλλά και τα είκοσι χρόνια από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το 1999. Η βράβευση αυτή συμβολίζει την αναγνώριση της 50ετούς συνεισφοράς της Εταιρείας και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ώστε το Πλαίσιο να συνεχίσει να είναι Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας».