Βραβείο για την ταχύτερη ανάπτυξη πωλήσεων 2017-2018 απονεμήθηκε στην e-fresh.gr σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στα πλαίσια του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Ζήνα Μαυροειδή από το Α’ Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΠ κ. Σπύρο Φωκά. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τον ΟΠΑΠ και την Endeavor παρουσιάστηκαν τα συνολικά αποτελέσματα των εταιριών που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα, αλλά και οι νέες εταιρείες που εντάσσονται στην δυναμική του ομάδα. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward. Από το 2016 μέχρι σήμερα, οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν καταφέρει να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους κατά 21% και να δημιουργήσουν περισσότερες από 750 άμεσες και 5.000 έμμεσες θέσεις εργασίας.»

Η Ζήνα Μαυροειδή, managing director της e-fresh.gr δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά η e-fresh.gr να διακρίνεται ως ένα παράδειγμα υγειούς επιχειρηματικότητας, που αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας συμβάλλοντας στο θετικό πρόσημο της ελληνικής οικονομίας».