Η λύση της ESET για Windows, ESET Internet Security, αναγνωρίστηκε με διακρίσεις από τους οργανισμούς AV Comparatives και Virus Bulletin.

Ο αναγνωρισμένος ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών AV Comparatives, απένειμε στη λύση ESET Internet Security την πρώτη θέση στην έκθεση «Performance Test – Impact of Consumer Security Software on System Performance». Αποσπώντας βαθμολογία 99,7 στα 100, η ESET πέτυχε βελτίωση σε σύγκριση με τη βαθμολογία 98,5 που είχε σημειώσει στην έκθεση του 2018. Η εμβληματική λύση της ESET για οικιακούς χρήστες αξιολογήθηκε ως «Πολύ Γρήγορη» σε όλες τις περιπτώσεις των δοκιμών, μεταξύ των οποίων στην Αντιγραφή Αρχείων, τη Διαχείριση Αρχειοθέτησης, την Εγκατάσταση Εφαρμογών, την Εκκίνηση, την Περιήγηση σε Websites και τη Λήψη Περιεχομένου. 

Στις συγκεκριμένες δοκιμές, που αποτελούν πρότυπο για τη βιομηχανία ασφάλειας, αξιολογείται η επίδραση του λογισμικού antivirus στην απόδοση του συστήματος, καθώς προγράμματα που προστατεύουν από ιούς σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιούν ένα ποσοστό των πόρων του συστήματος όσο εκτελούνται στο παρασκήνιο. Η ESET κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 16 κατασκευαστές λογισμικού.

Επιπλέον, το ESET Internet Security απέσπασε το βραβείο VB100 στην έκθεση του Virus Bulletin «VB 100 Certification Report April 2019». Η συγκεκριμένη διάκριση απονέμεται σε λύσεις λογισμικού που πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές στην ανίχνευση malware, εμποδίζοντας παράλληλα από ελάχιστα έως καθόλου τα νόμιμα προγράμματα. Η ESET έλαβε βαθμολογία 100%, μία επίδοση που της απέφερε μία ακόμη διάκριση VB100 και το 119ο βραβείο από τον Virus Bulletin.

Ο Jiří Kropáč, επικεφαλής των Εργαστηρίων Ανίχνευσης Απειλών στην ESET, δήλωσε: «Η αναγνώριση της ESET ως κορυφαίας εταιρείας στην προστασία των καταναλωτών αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τόσο σε οικιακούς χρήστες όσο και σε επιχειρήσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις IT ασφάλειας. Καθώς το κακόβουλο λογισμικό εξελίσσεται και γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή απειλή για τους χρήστες και τα προσωπικά τους δεδομένα, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση που προστατεύει και διατηρεί ασφαλείς τους χρήστες σε όλο τον κόσμο». 

Επισκεφθείτε τη σελίδα της ESET για περισσότερες πληροφορίες.