Η Epson, η καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που πρωτοπορεί διαρκώς, προσφέροντας στους καταναλωτές της πιο αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της στον τομέα των προϊόντων Dry Lab, εντάσσοντας την εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ ΑΕΕ στη δυναμική ομάδα των μεταπωλητών της.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί πλέον επίσημο μεταπωλητή των εκτυπωτών SL-D3000 και SL-D800 για την ελληνική αγορά.

Από την 1η Ιουνίου 2019, όλη η σειρά των επαγγελματικών εκτυπωτών SureLab της Epson και τα αναλώσιμά τους, διατίθενται στους τελικούς χρήστες μέσω των εταιρειών:

  • ASIS (Ελλάδα)
  • Fisheye (Ελλάδα)
  • ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ (Ελλάδα)
  • CHN Paper (Κύπρος)

Η εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ ΑΕΕ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων φωτογραφικών προϊόντων στη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημαντικό συνεργάτη της Epson στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για έναν από τους επίσημους μεταπωλητές εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους (LFP) στην αγορά. Παράλληλα, διαθέτοντας το πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για τη κάλυψη των αναγκών των πελατών σε ζητήματα τεχνικών προβλημάτων, η εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ ΑΕΕ αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη ή επισκευή των προϊόντωνSL-D3000, SL-D800 και SL-D700.