Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom , πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, παρουσιάζει την νέα έκδοση της Wacom Intuos Pro S .

Είναι η μικρότερη έκδοση της σειράς Wacom Intuos Pro, παρέχοντας όμως όλες τις δυνατότητες των επαγγελματικών γραφίδων, για αυτό και η Wacom την δίνει τον τίτλο “ Μικρή αλλά θαυματουργή” 

H νέα γραφίδα συνοδεύεται από την νέα πένα Wacom Pro Pen 2 με 8k επίπεδα πίεσης , με ελαφρά δύναμη ενεργοποίησης και αναγνώρισης κλήσης.  

Τα προγραμματιζόμενα ExpressKeys ™,  παρέχουν γρήγορες και εύκολες συντομεύσεις για κοινές εργασίες. Η επιφάνεια πολλαπλής αφής επιταχύνει τη ροή εργασίας σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε ζουμ, περιστροφή και πλοήγηση με ένα νεύμα των δακτύλων σας.

Με το νέο Wacom Intuos Pro S μπορείτε να αξιοποιείτε όλες τις Wacom πένες,  όπως Pro Pen 3D ή το νέο Pro Pen Slim με την τελευταία Wacom pen τεχνολογία καθώς και τα προηγούμενα Classic Pen, Art Pen, Airbrush Pen..

Πέρα από την διασύνδεση με Η/Υ μέσω θήρας USB-C , παρέχει και ασύρματη διασυνδεσιμότητα με τεχνολογία Bluetooth. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να έχει μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και τρόπου εργασίας.  

Τα προϊόντα της Wacom διατίθενται από επιλεγμένους συνεργάτες.