Η HP προσαρμόζει τις πρωτοποριακές λύσεις της στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, εστιάζοντας στην υποστήριξη κάθε συσκευής στο περιβάλλον γραφείου με τη μορφή εξατομικευμένων υπηρεσιών (DaaS – Device as a Service) και σε λύσεις ασφάλειας. Παράλληλα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η υπηρεσία DaaS (Device as a Service) εισάγει την καινοτομία στον τρόπο που οι επιχειρήσεις επιλέγουν να σχεδιάζουν, να εφοδιάζονται, να διαχειρίζονται, να προστατεύουν και να συντηρούν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ιδανικού συνδυασμού hardware και software, σε περιβάλλον που υποστηρίζει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα (Windows, Mac, Android) και διαφορετικού τύπου συσκευές (PC, κινητό τηλέφωνο, tablet).

Χάρη στο DaaS οι επιχειρήσεις απαλλάσσονται από το κόστος επένδυσης για αγορά και ανανέωση εξοπλισμού, μετατρέποντάς το σε ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος. Ταυτόχρονα, αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής και προγράμματα που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και μηδενικό downtime. Η διαχείριση γίνεται αποτελεσματικά, με άμεση αποδέσμευση πόρων του τμήματος IT. Η HP Ελλάς αναπτύσσει το  DaaS με νέες συνεργασίες ώστε να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους εταιρικούς πελάτες της στην Ελλάδα.

Αντίστοιχες υπηρεσίες αφορούν και στη διαχείριση εγγράφων και εκτυπώσεων (Managed Print Services). Όπως ήταν αναμενόμενο η HP συνεχίζει την επένδυση στον τομέα αυτό με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο και εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στη ροή εργασιών, αυτοματοποίηση στη διαχείριση εγγράφων, κ.ο.κ.

Σχετικά με την ασφάλεια στο περιβάλλον πληροφορικής, η HP γνωρίζει καλά πώς οι ανάγκες έχουν αλλάξει. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που καλύπτει υπολογιστές και εκτυπωτές έτσι ώστε να παρέχει την ασφαλέστερη δυνατή σύνδεσή τους σε όλο το φάσμα της επιχείρησης.   Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη στο υλικό στους υπολογιστές και τους εκτυπωτές της HP και ενισχύεται χάρη στο λειτουργικό σύστημα προκειμένου να εξασφαλίζουν για την επιχείρησή και τον επιχειρηματία την πιο δυναμική και ολοκληρωμένη λύση στον κόσμο. 

Η HP αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με προσανατολισμό τις σύγχρονες ανάγκες αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.
Για τους ανθρώπους της έχει επανεφεύρει τα πρότυπα για τη διαφορετικότητα και της ένταξης στον εργασιακό χώρο, ενώ για το σύνολο της κοινότητας συνδυάζει προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα και συνεργασίες με τα προϊόντα και τις λύσεις της ώστε να παρέχει τη γνώση σε όλους χωρίς αποκλεισμούς.

Η Ελλάδα αποτελεί κεντρικό πυλώνα στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (CEMA) στην οποία ανήκει και η οποία περιλαμβάνει πάνω από 100 χώρες, 2 δις πληθυσμού και περίπου 10 τρις δολάρια σε GDP. Η HP διαθέτει 40.700 συνεργάτες σε αυτήν την περιοχή και συνεργάζεται άμεσα με περίπου 800 retailers και 14.000 εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, καταφέρνοντας να βρίσκεται στην 1η θέση, τόσο στους υπολογιστές με μερίδιο 26,1%, όσο και στους εκτυπωτές με 50,9%.  Μάλιστα στην Ελλάδα αυτά τα μερίδια είναι ακόμα υψηλότερα.
Άλλοι βασικοί τομείς στους οποίους εστιάζει η HP είναι το gaming και τα προιόντα που προσφέρουν υψηλές (premium) εμπειρία στον καταναλωτή, τομείς  στους οποίους καταγράφηκε ανοδική τάση το 2018 και αναμένεται το ίδιο και το 2019. 

Ο κύριος Νίκος Χρηστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος HP Ελλάς, δήλωσε «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση που έχουμε κατακτήσει στην ελληνική αγορά, όπως αυτή φαίνεται από τα αποτελέσματα της εταιρείας. Οι κύριοι πυλώνες της επιτυχίας μας είναι η συνεκτικότητα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας, η ενδυνάμωση της εταιρείας με άξιους συνεργάτες, η συνεχής δημιουργία τεχνολογικών καινοτομιών που αποτελεί μέρος του DNA μας, και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους, καθώς και τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσουμε, ώστε να προσφέρουμε την αξία που δημιουργούμε, πίσω στην κοινωνία».