H devolo, εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον τομέα των powerline, ανακοίνωσε ότι η Μαρία Καπελάκη αναλαμβάνει άμεσα τη γενική διεύθυνση στην devolo Hellas & Cyprus, μετά την πρόσφατη απώλεια του Πέτρου Κοντζίνου.

 

Η Μαρία Καπελάκη, αναλαμβάνει άμεσα τη γενική διεύθυνση της devolo, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο, προερχόμενη από την D-Link, όπου ασκούσε καθήκοντα Consumer Manager για τις ίδιες χώρες. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Marketing & Communications Manager, σε μεγάλη εταιρεία Digital & Offset Printing, αλλά και σε σημαντικές εταιρείες επικοινωνίας. Η ίδια διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις και στο marketing καταναλωτικών προϊόντων, στην ανάπτυξη της λιανικής επιχειρηματικής στρατηγικής και της στρατηγικής μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος B.A in Business and Management, Marketing orientation, από το London Guildhall University.

Η Key Account Manager Hellas & Cyprus, Κατερίνα Δαφνή.

Την ομάδα διεύθυνσης και πωλήσεων της devolo Hellas, θα συμπληρώνει άμεσα και η Κατερίνα Δαφνή, ως key account manager. Η Κατερίνα Δαφνή σπούδασε λογιστική στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Χαλκίδας και έχει εργαστεί και στο παρελθόν ως υπεύθυνη καταστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και σε λογιστήρια μεγάλων βιομηχανιών. Οι γνώσεις της στους τομείς της πληροφορικής και του marketing, καθώς και η εμπειρία της στον τομέα των πωλήσεων την καθιστούν ως την καταλληλότερη για αυτή τη θέση, πόσο μάλλον με την προϋπηρεσία της ως, επί αρκετά έτη, βοηθός πωλήσεων της devolo Hellas.

Υπό το νέο σχήμα της, η devolo Hellas στοχεύει να βελτιστοποιήσει περαιτέρω την θέση της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Να σημειώσουμε ότι η devolo είναι μία γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Η εταιρεία είναι ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά Powerline και αντιπροσωπεύεται από τις δικές της θυγατρικές εταιρείες και από συνεργάτες σε 19 χώρες.