Στην εκδήλωση της ΙΒΜ «Storage Mission2Cloud», η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 & 24 Μάϊου στην Βιέννη της Αυστρίας, βραβεύτηκε  η Cosmos Business Systems, ως η μοναδική ελληνική εταιρεία, ανάμεσα σε κορυφαίους τεχνολογικούς συνεργάτες της Ευρώπης. 

     Λαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, ως «Top Performer Partner», για το Q4 του 2ου half 2018, η Cosmos Business Systems, ξεχώρισε για την  εξαιρετική της απόδοση σε πωλήσεις storage και την συμβολή της στην υλοποίηση σύνθετων λύσεων και υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έλαβε αυτόν τον τίτλο.

      Παράλληλα, στα πλαίσια της εκδήλωσης, κορυφαία  στελέχη της ΙΒM,   παρουσίασαν τα νέα προϊόντα storage της ΙΒΜ, λύσεις software βασισμένες στις τελευταίες τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης καθώς επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα εργαλεία και τις  τεχνικές που θα βοηθήσουν στην βέλτιστη  αλληλεπίδραση των εταιρειών με τους πελάτες τους.

      Η Cosmos Βusiness Systems δεσμεύεται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, με την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων στις τεχνολογίες της ΙΒΜ με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.