H Οffice Line A.E., μοναδικός Diamond Sponsor του Microsoft Summit 2019, που διεξήχθη στις 14 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έδωσε δυναμικά το παρόν με την καθηλωτική ομιλία του κ. Παναγιώτη Κουρή, με τίτλο “Envision the Future of an AI Enabled Workplace”.

 «Το Cloud έχει αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε και εξελισσόμαστε, μας βοηθάει να καταλαβαίνουμε καλύτερα τα δεδομένα (data). Το ΑΙ προσθέτει τη μαγεία στη δουλειά μας. Λειτουργεί για το καλό της κοινωνίας, έχοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο» ανέφερε επι σκηνής ο κ. Κουρής, CEO της Office Line.

Παρούσα ήταν και στον χώρο «Factory of the future» ως επιλεγμένη εταιρεία από τη Microsoft στους “AI Innovators” αναδεικνύοντας καινοτόμες λύσεις που ως στόχο έχουν να βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητα των εργαζομένων στο μοντέρνο περιβάλλον εργασίας. 

Σύσσωμη η ομάδα της Οffice Line υποδέχθηκε στο booth της διακεκριμένα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους καθώς και τον κ. Philippe Rogge, Πρόεδρο της Microsoft για το region της κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, ο οποίος απηύθυνε συγχαρητήρια για την πορεία της εταιρείας στο Ελληνικό και το Παγκόσμιο γίγνεσθαι της πληροφορικής.