Το NOOR Foundation και η Nikon Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη σειρά σεμιναρίων Nikon-NOOR Academy Masterclasses που θα πραγματοποιηθούν το 2019.  Το πρώτο masterclass της σειράς με δωρεάν δίδακτρα θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία από 15 έως 18 Ιουλίου. Οι ημερομηνίες του masterclass στην Αυστρία και στην Ισπανία θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο. 

Κατά τη διάρκεια καθενός από τα τετραήμερα σεμινάρια, οι 15 συμμετέχοντες θα εργαστούν με καθοδηγητές τρεις φωτογράφους του NOOR προκειμένου να μοιραστούν εμπειρίες, να δουλέψουν σε portfolio, να βελτιώσουν τις δεξιότητες επεξεργασίας και να μάθουν πώς να δημιουργούν πιο επιδραστικές οπτικές ιστορίες. Το NOOR και το Ίδρυμα NOOR δεσμεύονται να ενθαρρύνουν τους επίδοξους φωτορεπόρτερ και φωτογράφους ντοκιμαντέρ και να τους βοηθήσουν να εξελιχθούν. Τα Masterclasses διατίθονται δωρεάν στους συμμετέχοντες, με την ευγενική και συνεχιζόμενη υποστήριξη της Nikon Europe.

Στα masterclasses μπορούν να συμμετέχουν νέοι και ανερχόμενοι οπτικοί αφηγητές από όλες τις εθνικότητες και περιοχές της Ευρώπης. Ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα τους εικαστικούς καλλιτέχνες από τη Βουλγαρία, την Αυστρία και την Ισπανία να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το masterclass που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα τους. 

Έναρξη περιόδου υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 21 Μαΐου, 1μμ CET

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή, 2 Ιουνίου, 11:59μμ CET

Call for application link: http://bit.ly/2VSwd27

Σχετικά με τα Masterclasses:

Σόφια, Βουλγαρία

Καθοδηγητές: Nina Berman, Kadir van Lohuizen & Léonard Pongo

Διάρκεια: 15 – 18 Ιουλίου

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: 2 Ιουνίου 2019

Σύνδεσμος για υποβολή συμμετοχής: http://bit.ly/2VSwd27