Η Office Line A.E, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Cloud και Digital Transformation, αναλαμβάνει την Χρυσή Χορηγία της φετινής διοργάνωσης των Ιmpact Bite Awards. 

Με 22 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους system integrators και παροχείς υπηρεσιών στο χώρο του ΙΤ, παρέχοντας στους πελάτες τις εξειδικευμένες λύσεις, ειδικά διαμορφωμένες στις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα πλέον καταρτισμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς, καθώς και την καταλυτική επιρροή που της δίνει η αναγνώριση της από την Microsoft ως τον Μοναδικό εξουσιοδοτημένο Fast Track Ready Partner σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και φέρει 7 πολύ σημαντικές Gold πιστοποιήσεις από τη Microsoft. Αντίστοιχες πιστοποιήσεις διαθέτει επίσης και από άλλες κορυφαίες εταιρείας τεχνολογίας, όπως HPΕ, Dell, IBM, Cisco, Citrix, Veeam, VMware, Checkpoint και για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων. 

H εταιρεία έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις: “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards 2017), “Digital Transformation Enabler” (InfoCom world awards 2017), “Top 25 European Cloud Providers 2018” από το εξειδικευμένο περιοδικό CIO Applications Europe, “Gold Cloud Provider” από τα Impact BΙΤΕ awards (Ιούνιος 2018), που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Πρόσφατα απέσπασε βραβείο επιχειρηματικής Αριστείας για τον μετασχηματισμός της από έναν τοπικό System Integrator σε Global Service Provider, καθώς το έγκριτο περιοδικό CIO Bulletin την κατέταξε στην λίστα «30 Business Excellence Awards 2019»

Αναφορικά με την διοργάνωση, τα Ιmpact Bite Awards ο πιο σημαντικός θεσμός βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας, διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2011 και επιστρέφουν δυναμικά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias communications, το περιοδικό netweek και το ELTRUN. Πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας). Η τελετή απονομής των IMPACT BITE Awards θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου, στις 20:45, στον εντυπωσιακό χώρο του Μουσείο Οίνου (Λεωφ. Αγ. Δημητρίου, Παλλήνη).