Για πρώτη φορά ταυτόχρονα με το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς HONOR 20 (HONOR 20, HONOR 20 PRO & HONOR 20 Lite)  στο Λονδίνο, η HONOR θα τα παρουσιάζει και στην Ελλάδα σε ένα από τα μεγαλύτερα event που έχει διοργανώσει ποτέ smartphone brand. 

Στις 21 Μαϊου 2019 στις 7.30 μ.μ. στο ΠΛΑΙΣΙΟ Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 502-504, η HONOR θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δουν από κοντά την πιο τεχνολογικά προηγμένη και καινοτόμα σειρά κινητών που έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρία. Με τετραπλές κάμερες τεχνητής νοημοσύνης αλλά και το πρώτο Δυναμικό Ολογραφικό σχεδιασμό στο κόσμο η HONOR θα δώσει το στίγμα της ως η μόνη εταιρία που συνδυάζει την μόδα , την καινοτομία με τα υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ Αγίας Παρασκευής, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης θα μας ξεναγήσουν σε όλα τα πολύχρωμα HONOR corners. 

Το νεανικό δημοφιλές συγκρότημα Alcatrash θα βρίσκεται στο event για να τραγουδήσει ζωντανά και να διασκευάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο γνωστές επιτυχίες. 

Καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, κληρώσεις με HONOR δώρα αλλά και LIVE DJ set από την γνωστή DJ Μαρία Παπιδάκη θα ταξιδέψει τον κόσμο σε μια απίθανη νεανική εμπειρία με την υπογραφή της HONOR. 

Η σειρά HONOR 20 θα απαθανατίσει όλες τις στιγμές στο event λανσαρίσματος της και θα αποκαλύψει περισσότερες δυνατότητες της κάμερας αλλά και χρώματα της συσκευής, την Τρίτη 21 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο ΠΛΑΙΣΙΟ Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 502-504. Παρέα με γνωστούς youtubers όπως ο Panos Dent που θα ανακαλύψει όλα τα gaming features της σειράς HONOR 20, και η Konstantina που θα γνωρίσει το πιο hot fashion αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού.