Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την έναρξη των νέων εκπαιδευτικών κύκλων σε συνεργασία με το ΙNNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για τον Μάιο 2019 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω προγράμματα:

Presentation & Communication skills: Interpersonal skills: Working together for a better future

(20 Μαΐου 2019, 16.00-18.00)

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για τη λειτουργία των ομάδων, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Content & e-Commerce Management (27 Μαΐου 2019, 12.00-16.00)

Στο εργαστήριο «Content & e-Commerce Management» οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαμορφώνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας σε μορφή WordPress χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα Plugins, καθώς και να διαμορφώνουν την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας Themes.

Επιπλέον, θα διδαχθούν πως να διαχειρίζονται ένα e-commerce site βασισμένο στο WordPress plug-in WooCommerce, ενώ έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα των e-shops που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Εκτός Εργασίας, Εντός Ευκαιρίας “Climbing to the top” (30 Μαΐου 2019, 16.00-19.00)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την KPMG και αφορά στην υποστήριξη νέων αποφοίτων ή ατόμων με μικρή εργασιακή εμπειρία κατά την αναζήτηση της πρώτης τους εργασίας και στην ενδυνάμωση του επαγγελματικού προφίλ τους. Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν για τον επιτυχή εντοπισμό ευκαιριών καριέρας σε 3 στάδια, ξεκινώντας από τη διαμόρφωση του βιογραφικού τους σημειώματος, συνεχίζοντας με τη διαμόρφωση Linkedin προφίλ και καταλήγοντας στο στάδιο της συνέντευξης.

Απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών και θα πραγματοποιηθεί από έμπειρα στελέχη της KPMG με εμπειρία στην επιλογή προσωπικού, στην καθοδήγηση στελεχών σε θέματα καριέρας και στην αναζήτηση ευκαιριών απασχόλησης.

Τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung, η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο ή το εργαστήριο της επιλογής τους, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο https://www.innovathens.gr/