Τα HUAWEI P30 Pro, P30 και P30 lite, όλες οι συσκευές της νέας σειράς P, συνδυάζουν την εξαιρετική εμφάνιση που θα ολοκληρώσει το στιλ σου, με την ασύγκριτη ποιότητα της Huawei και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα smartphones.  Τώρα, με την αγορά κάθε μίας από τις 3 συσκευές έως το τέλος Μαΐου, θα λαμβάνεις και ένα καταπληκτικό δώρο που θα κάνει την επιλογή σου κάτι παραπάνω από εξαιρετική!

Το HUAWEI P30 lite με τη τριπλή του κάμερα 48MP, στέκεται δίπλα σου σε όλες τις σημαντικές στιγμές τις οποίες αιχμαλωτίζει με ασύγκριτη ποιότητα και λεπτομέρεια. Η υπερ-ευρυγώνια λήψη, η κάμερα βάθους πεδίου και η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), δημιουργούν ένα εργαλείο επιδόσεων. Την εμπειρία υπογραμμίζει η συνεργασία του AI επεξεργαστή Kirin 710 με το λειτουργικό σύστημα EMUI 9.0.1 και τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο των 128GB. Μία «έξυπνη» επιλογή για «πανέξυπνους» χρήστες!

Αγοράζοντας το HUAWEI P30 lite από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα παίρνεις δώρο το μοναδικό, HUAWEI Band 3 Pro! Το νέο smartband με τον premium σχεδιασμό, το ενσωματωμένο GPS και την 2.5D οθόνη αφής AMOLED. Και επειδή όλοι ενδιαφερόμαστε για την υγεία μας, το HUAWEI Band 3 Pro δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης του καρδιακού σου ρυθμού για να ρυθμίζεις την προπόνησή σου σε στεριά ή θάλασσα, ενώ και ο ύπνος σου αναλύεται βάσει αλγόριθμων του Harvard Medical School. Το HUAWEI P30 lite με δώρο το HUAWEI Band 3 Pro είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για όλους τους δραστήριους χρήστες.

Εσείς που αναζητάτε το κάτι παραπάνω στην τεχνολογία, με κάθε HUAWEI P30 ή HUAWEI P30 Pro παίρνετε δώρο το νέο HUAWEI Watch GT Active! Τι καλύτερο θα μπορούσε να συνοδεύσει το νέο κορυφαίο smartphone της Huawei με την τετραπλή κάμερα Leica (τριπλή κάμερα Leica στο P30) και τον αισθητήρα SuperSensing των 40MP που κάνει λήψεις σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι; Το βραβευμένο διεθνώς ως “Best Photo Smartphone 2019” από την TIPA, το HUAWEI P30 Pro, είναι η καλύτερη επιλογή για τους πολύ απαιτητικούς χρήστες και λάτρεις της φωτογραφίας. Με υπερευρυγώνιο φακό, οπτικό zoom 5x, υβριδικό 10x και ψηφιακό 50x δεν υπάρχει φωτογραφία που δε θα πετύχεις. Τα απίστευτα bokeh με τις Leica κάμερες δίνουν άλλη διάσταση στην φωτογράφιση. O εντυπωσιακός σχεδιασμός της OLED Fullview οθόνης των 6.47 ιντσών (P30 Pro), και 6.1 ιντσών (P30) με τα υπέροχα νέα χρώματα που επέλεξε η Huawei για τις συσκευές αυτές, ολοκληρώνουν την εμφάνιση των κορυφαίων smartphones. Τέλος, οι κινηματογραφικές δυνατότητες βιντεοσκόπησης και η τεράστια αυτονομία με την μπαταρία 4.200 mAh (P30 Pro) και 3.650 mAh (P30) συμπληρώνουν το παζλ και σε περιμένουν να ξαναγράψεις τους δικούς σου κανόνες στη φωτογραφία με τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro.

Η εμπειρία χρήσης γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη με το HUAWEI Watch GT Active με 46mm κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED HD 1.39 ιντσών, μπαταρία που διαρκεί δύο εβδομάδες και προχωρημένες λειτουργίες συνολικής παρακολούθησης της υγείας και της άσκησής σας. Το HUAWEI Watch GT Active με την κλασική του εμφάνιση και την μοντέρνα αισθητική, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου και τώρα μπορεί να γίνει δικό σου μαζί με κάποιο από τα κορυφαία smartphones της Huawei*. 

*Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη από όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Huawei και ισχύει έως το τέλος Μαΐου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων