Η Data Communication, από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής και Microsoft Gold Partner, συμμετέχει ως υποστηρικτής στο συνέδριο HR Forum 2019, με θέμα «Reskilling & Upskilling for Success», που πραγματοποιείται την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στο κτήμα Νησίς στην Κηφισιά, από τον ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας).

Το HR Forum αποτελεί, τα τελευταία 16 χρόνια, τόπο συνάντησης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων στελεχών του κλάδου του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η φετινή εκδήλωση συγκεντρώνει καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε μία συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την επιτακτική ανάγκη για επανεκπαίδευση των στελεχών, ειδικά εκείνων που το αντικείμενό τους τείνει να εξαφανιστεί, καθώς και την ανάγκη για εκπαίδευση στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται. Η συζήτηση θα εστιάσει, επίσης, στο ποιοι φορείς, με ποιους τρόπους και ποια εργαλεία θα μπορούσαν να συμβάλουν αποφασιστικά στις διαδικασίες του Reskilling και του Upskilling, καθώς και τον ρόλο του HR σε αυτήν τη πρόκληση.

Στο πλαίσιο του Forum, η Data Communication, αναγνωρίζοντας τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο ταχύτατα μεταβαλλόμενο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, όπου ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται και αλληλοεπιδρούν ψηφιακά έχει ριζικά μετασχηματιστεί, ανακοινώνει επίσημα την 1η υλοποίηση στην Ελλάδα της λύσης Dynamics 365 for Talent, του καινοτόμου HCM συστήματος της Microsoft, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι πρόκειται για την 6η υλοποίηση στην Ευρώπη. 

Ενσωματώνοντας ολοκληρωμένη λειτουργικότητα και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, το Dynamics 365 for Talent επιτρέπει στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού να παρακολουθεί ολοκληρωμένα όλο τον κύκλο ζωής ενός εργαζομένου, τόσο κατά το αρχικό στάδιο της προσέλκυσης, όσο και κατά την ένταξη στον οργανισμό και την επαγγελματική ανάπτυξή του. Η ομάδα του HR μπορεί να σχεδιάζει ολοκληρωμένα τη διαδικασία προσέλκυσης υποψηφίων, προσφέροντας, παράλληλα, εξατομικευμένη εμπειρία πρόσληψης και onboarding. 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, εκπρόσωποι της Data Communication θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας σε μία ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, που αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα του cloud και του mobility και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους υποδομή στοχεύοντας, παράλληλα, στην ευθυγράμμιση του HR Τμήματος με μια επιχειρηματική στρατηγική υψηλών επιδόσεων, που ταυτόχρονα μετριάζει του κινδύνους και μειώνει το κόστος.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Data Communication είναι ένας από τους μεγαλύτερους ISVs της Microsoft στην Ελλάδα, με 200+ έργα Microsoft Dynamics στο ενεργητικό της και 30+ έτη εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελληνική αγορά.