Το ολοκαίνουριο smartphone της Huawei P30 lite είναι διαθέσιμο ήδη για αγορές στα καταστήματα  WIND και στο www.wind.gr. Με κάθε αγορά της συσκευής δίνεται δώρο το Huawei Band 3 Pro αξίας 79€. 

Το νέο Huawei P30 Lite διαθέτει με 48 MP Τριπλή AI Ultra Wide κάμερα που επιτρέπει στον χρήστη να αποτυπώνει πιο ευκρινείς και λεπτομερείς φωτογραφίες από ποτέ. Η ολοκαίνουργια οθόνη 6,15″ FHD με την καλαίσθητη εγκοπή, σε σχήμα σταγόνας, είναι ένας πανέμορφος καμβάς με μοναδικό χρώμα και έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο ξεκούραστη για τα μάτια και να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία προβολής. Η λεπτά σχεδιασμένη τρισδιάστατη και κυρτή γυάλινη επιφάνεια είναι κατασκευασμένη για εύκολη πρόσφυση και χρήση με το ένα χέρι.  Με  βελτιωμένη μνήμη RAM 4GB και χώρο αποθήκευσης 128GB, υπάρχει περισσότερος χώρος αποθήκευσης για μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και εφαρμογές. 

Η τιμή του ανέρχεται στα 379€ ή από 15,79€/μήνα με έως 24 άτοκες δόσεις κι επιπλέον επιστροφή σε Yellows με τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Tα διαθέσιμα μοντέλα και χρώματα είναι τα εξής:

  • Huawei P30 Lite DS Black 
  • Huawei P30 Lite DS B. Crystal 
  • Huawei P30 Lite DS White

Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και στο www.wind.gr.