Σήμερα, η HP Inc. αποκάλυψε για την περιοχή EMEA μία νέα σειρά έξυπνων εκτυπωτών, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές επιχειρήσεις. Η νέα σειρά HP OfficeJet Pro χαρακτηρίζεται από αυξημένη νοημοσύνη και καινοτόμο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της HP. Παρέχει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη της επιτυχίας. 

“Η HP σχεδίασε αυτή τη σειρά, ειδικά για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που δουλεύουν σκληρά, υπό σταθερή πίεση, δεδομένου του πόσο στενά συνδέεται η επιχείρησή τους με την οικονομική τους κατάσταση, τον βιοπορισμό τους και την συναισθηματική τους ευεξία”, δήλωσε ο Νίκος Χρηστάκης, Managing Director, HP Hellas. “Με περισσότερους από τους μισούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να συμφωνούν ότι η επιχείρησή τους δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εκτυπωτή – αναβαθμίσαμε αυτή τη τεχνολογία ώστε να λειτουργεί περισσότερο σαν συνεργάτης, ο οποίος εξοικονομεί χρόνο και bracket έτσι ώστε οι επιχειρηματίες αυτοί να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους». 

Χαρακτηριστικά της νέας σειράς HP OfficeJet Pro:

  • Smart Tasks για εξοικονόμηση χρόνου 

Εξαλείψτε βήματα για επαναλαμβανόμενες εργασίες με το Smart Tasks, την καλύτερη mobile λύση που αυτοματοποιεί τις λειτουργίες σάρωσης.. Οργανώστε αρχεία 50% γρηγορότερα  με τα Smart Tasks και αποκτήστε  αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και προηγμένη σάρωση: σάρωση στο cloud, στο email, και σε πολλά άλλα, με ένα μόνο πάτημα, δημιουργία επεξεργάσιμων εγγράφων με σάρωση από το τηλέφωνο ή τον εκτυπωτή σας.

  • Ελευθερία του να δουλεύεις από οπουδήποτε
    • Μείνετε συνδεδεμένοι με την επιχείρηση σας και δουλέψτε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Εκτυπώστε, σαρώστε, αντιγράψτε τα έγγραφα εύκολα από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη εφαρμογή εκτύπωσης για κινητές συσκευές: HP Smart.
  • Αυξημένη ασφάλεια, αξιόπιστες συνδέσεις
    • Αποκτήστε την καλύτερη ασφάλεια που υπάρχει η οποία διασφαλίζει το να διατηρηθεί η προστασία και ο έλεγχος των δεδομένων σας, και self-healing Wi-Fi το οποίο σας κρατά πάντα συνδεδεμένους.
  • Σχεδιασμένο για βιωσιμότητα
    • Οι νέες συσκευές είναι σχεδιασμένες να συμβάλουν στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, το χαρτί επιλέγεται υπεύθυνα και τα δοχεία μελάνης ανακυκλώνονται εύκολα.
    • Η σειρά 9000 είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένους εκτυπωτές και άλλα ηλεκτρονικά είδη – περισσότερο από 10% κατά βάρος πλαστικό. 
  • Ενισχυμένη εμπειρία χρήστη
    • Mε την ανανεωμένη γυάλινη επιφάνεια slide-off, συλλέγεις εύκολα τα έγγραφα μετά τη σάρωση (μόνο στην σειρά 9000).
    • Η νέα έξυπνη διαχείριση δίσκου εξόδου εμποδίζει τη διαρροή χαρτιού όταν ο δίσκος εξόδου 250 φύλλων είναι γεμάτος (μόνο σειρά 902X).

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά HP OfficeJet Pro, δείτε εδώ. Εικόνες και φύλλα δεδομένων διαθέσιμα εδώ. 

H HP ανακοίνωσε επίσης, το τελευταίο χαρτοφυλάκιο HP Laser το οποίο περιλαμβάνει το HP Laser, το HP Laser MFP, το HP Color Laser και το HP Color Laser MFP, το μικρότερο έγχρωμο laser στον κόσμο. 

Η σειρές HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 και HP Color Laser MFP 170, θα είναι διαθέσιμες  στις χώρες της περιοχής EMEA από την 1η Ιουλίου. 

Αυτή η νέα σειρά εκτυπωτών στο χαρτοφυλάκιο HP Laser παρέχει προσιτές λύσεις εκτύπωσης στις οποίες οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να βασιστούν και οι οποίες ταιρίαζουν στον τρόπο εργασίας τους και προσφέρουν τις επιδόσεις που χρειάζονται. Αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκτύπωση χωρίς προβλήματα, εξοικονομώντας χρόνο στους πολυάσχολους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. 

Τιμή και διαθεσιμότητα  

Από τις αρχές Ιουλίου, οι HP OfficeJet Pro 9010, 9013, 9020 και 9023 θα είναι διαθέσιμες για τις εκτυπώσεις των μικρών επιχειρήσεων ξεκινώντας από 139€.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της χώρας, τις τιμές και τους εμπόρους λιανικής μπορείτε να βρείτε επικοινωνώντας την τοπική ομάδα εξυπηρέτησης της HP.