Η Office Line A.E μετά από 15 συναπτά έτη στρατηγικής συνεργασίας με την Microsoft, αναλαμβάνει την μοναδική Diamond Χορηγία στη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση της Microsoft Ελλάδος για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Το φετινό Microsoft Summit φέρει τον τίτλο “Transform. Innovate. Grow” και διοργανώνεται την Τρίτη 14 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με κεντρικό άξονα συζήτησης την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ανάμεσα στους ομιλητές διεθνούς φήμης Garry Kasparov, Dr. Nicholas Christakis, Saqib Shaikh, Sean Alexander θα βρίσκεται και ο CEO της Office Line, Παναγιώτης Κουρής με την ομιλία του “ Envisioning the Future of an AI Enabled Workplace”. 

Ο κ. Κουρής είναι Τεχνολογικός Οραματιστής, ονειρεύεται να μετασχηματίσει ψηφιακά οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους με τα κατάλληλα εργαλεία έτσι ώστε τα στελέχη τους να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις βασισμένες σε αξιόπιστα επιχειρηματικά δεδομένα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες λύσεις αιχμής.  

Καθ’ όλη την διάρκεια του event, σύσσωμη η ομάδα της Office Line θα σας υποδεχθεί και θα σας ξεναγήσει στα 2 booth της Οffice Line για να συζητήσετε τεχνολογικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Ο κ. Βαγγέλης Μόρφης, Διευθυντής Marketing & Operations Microsoft Hellas, Cyprus, Malta, δήλωσε σχετικά: “Το Microsoft Summit αποτελεί το μεγαλύτερο event που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο ως Microsoft Ελλάς, πιστοί στην υπόσχεσή μας να φέρνουμε τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας τεχνολογίας στη χώρα μας. Φέτος είναι αφιερωμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με παγκοσμίου φήμης ομιλητές να συμμετέχουν για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μας εμπνεύσουν. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να έχουμε μαζί μας ως Diamond χορηγό την Office Line, έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες μας και από τους πρωτοπόρους της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα.’’