H devolo σας προσκαλεί στο περίπτερο της D7, στην έκθεση INDELEX και SMART HOME Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Μαΐου 2019, στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Με νέες προτάσεις που στόχο έχουν να κάνουν το σπίτι σας έξυπνο και ασφαλές, η devolo δίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να δουν από κοντά, πως μπορούν να έχουν παντού ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας και ποιότητας. 

Smart home, outdoor WiFi και τα νέα powerline, Magic1 και Magic2

Η devolo στην επικείμενη έκθεση INDELEX & SMART HOME, θα παρουσιάσει έξυπνες προτάσεις που αφορούν στο Smart Home, προτάσεις οι οποίες είναι σε θέση να μετατρέψουν τον προσωπικό σας χώρο σε ένα έξυπνο και ασφαλές περιβάλλον. Επίσης, ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των powerlines, η devolo θα παρουσιάσει όλες τις νέες τεχνολογικές προτάσεις της, όπως το powerline εξωτερικών χώρων και πιο συγκεκριμένα, το ανθεκτικό και αδιάβροχο Outdoor WiFi adapter. 

Η εταιρεία θα εστιαστεί στη νέα σειρά των καινοτόμων τεχνολογικά WiFi powerline adapters, τα devolo Magic. Η νέα αυτή σειρά συνδυάζει το πιο ποιοτικό WiFi με την υψηλής ταχύτητας μετάδοση δεδομένων για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι. Το devolo Magic εφαρμόζει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, μετατρέποντας κάθε υποδοχή σε ένα WiFi hotspot, παρέχονται έτσι σε όλες τις σύγχρονες έξυπνες συσκευές, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Tablets, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών και smart TVs – έχουν την τέλεια ασύρματη σύνδεση, ενώ παράλληλα έχει αρκετή ισχύ για να συνδεθεί και με εφαρμογές multimedia του μέλλοντος, όπως 8K video streaming, cloud και online gaming καθώς και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Η εγκατάσταση των devolo Magic είναι απλή αφού συνδέονται και οι συσκευές ανιχνεύονται αυτόματα και δημιουργούν άμεσα μια σύνδεση.

Η έκθεση INDELEX & SMART HOME απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όλους τους επαγγελματίες από τον ευρύτερο κλάδο της τεχνολογίας αλλά και στους τελικούς χρήστες (ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα κλπ) που αναζητούν νέες συνεργασίες και καινοτόμα προϊόντα. Αντικείμενο της INDELEX είναι η εγκατάσταση και ολοκλήρωση ηλεκτρονικών συστημάτων στους τομείς ICT, audio visual, security και TV signals. Η έκθεση, πλαισιώνεται από τη νέα εκθεσιακή ενότητα Smart Home, η οποία εστιάζει στον οικιακό και κτιριακό αυτοματισμό και στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των «έξυπνων» τεχνολογιών.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ( Λ. Ποσειδώνος ), το οποίο διαθέτει μεγάλο parking. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο 11 Μαΐου έως και Δευτέρα 13 Μαΐου, 10:00-20:00. Περισσότερα στο http://www.indelex-smarthomexpo.eu