Η LG Electronics (LG) ανταμείβει την επιλογή των καταναλωτών και τους προσφέρει δωρεάν επέκταση εγγύησης τριών ετών, με την αγορά μιας premium LG OLED AI ThinQ τηλεόρασης, από τις σειρές W9 (στις 77 και 65 ίντσες), E9 (στις 65 και 55 ίντσες) και της C9 (στις 77, 65 και 55 ίντσες). Πιο αναλυτικά, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 27/04/2019 έως και 31/05/2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων η εγγύηση από την LG μπορεί να φτάσει τα πέντε χρόνια! 

Ο λόγος για να επιλέξει κανείς τηλεόραση τεχνολογίας OLED δεν είναι μονοδιάστατος. Αρχικά, η ασύγκριτη OLED panel τεχνολογία που διαθέτουν τα συγκεκριμένα μοντέλα, προσφέρει ευρεία γωνία θέασης και τέλεια αντίθεση, χάρη στα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels που παράγουν το απόλυτο μαύρο, ενώ δύο από τα μοντέλα έχουν ξεχωρίσει ως «World’s Best Selling OLED Brand». 

Πλέον, οι καταναλωτές μπορούν να ζήσουν τον θαυμαστό κόσμο των τηλεοράσεων LG OLED AI ThinQ με ανώτερη ευφυΐα και αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου AI, υποστηριζόμενα από τον προηγμένο επεξεργαστή α (Alpha) 9 και deep learning αλγόριθμο, που επιτρέπει την ακριβή αναγνώριση της ποιότητας της πηγής περιεχομένου και καθορίζει την καλύτερη μέθοδο αναβάθμισης για το βέλτιστο αποτέλεσμα προβολής. Ο επεξεργαστής ρυθμίζει με ακρίβεια την καμπύλη χαρτογράφησης αποχρώσεων σύμφωνα με τις συνθήκες περιβάλλοντος, προσφέροντας βελτιστοποιημένη φωτεινότητα στην οθόνη, ενώ μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω το περιεχόμενο HDR, καθιστώντας ευδιάκριτες ακόμα και τις πιο σκοτεινές σκηνές, χωρίς συμβιβασμούς στην λεπτομέρεια και στο βάθος χρώματος. 

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, η premium σειρά LG OLED AI ThinQ τηλεοράσεων 2019 προσφέρει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας συνομιλίες φωνητικών εντολών. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα παρέχουν υποστήριξη για το Apple AirPlay, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν βίντεο από iTunes και άλλες εφαρμογές – καθώς και μουσική και φωτογραφίες – απευθείας από τις Apple συσκευές τους στην LG OLED AI ThinQ. 

Παράλληλα, το Dolby Vision με τον ρεαλιστικό ήχο του Dolby Atmos μετατρέπει το σαλόνι σε κινηματογράφο με εκπληκτική εικόνα και τρισδιάστατο ήχο και ταυτόχρονα, ο αλγόριθμος ήχου μπορεί να μετατρέψει τον ήχο δύο καναλιών σε virtual 5.1 surround, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο. 

Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 27/04/2019 έως και 31/05/2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και η εγγύηση υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις του εκάστοτε σημείου πώλησης.