Πλήρες, εύχρηστο και με μεγάλη ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη, το ασύρματο σταθερό τηλέφωνο της Gigaset ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Tο Gigaset E370 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών όλων των ηλικιών, από νέα ζευγάρια που μόλις υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό, μέχρι ηλικιωμένους. Ετσι, το ασύρματο τηλέφωνο της γερμανικής Gigaset Communications προσφέρει από λειτουργίες όπως «Παρακολούθηση Χώρου» και «Παρακολούθηση Μωρού» μέχρι λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης SOS και ειδικά προφίλ ήχου που υπερτονίζουν τις υψηλές ή τις χαμηλές συχνότητες. Το Ε370 μπορεί να ενημερώνει με κλήση προς ένα άλλο εσωτερικό ασύρματο ακουστικό ή προς ένα εξωτερικό σταθερό ή κινητό τηλέφωνο για την ύπαρξη θορύβου, ομιλίας, κλάματος κ.λπ. 

Επιπρόσθετα, το έντονα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (σε πορτοκαλί απόχρωση) με μεγάλα διακριτά πλήκτρα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για άνετο χειρισμό από όλες τις ηλικιακές ομάδες και υπό όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ το κεντρικό πλήκτρο πλοήγησης 5 κατευθύνσεων εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση στο πλούσιο μενού της συσκευής. 

H έγχρωμη ευανάγνωστη οθόνη υψηλής αντίθεσης εγγυάται την εύκολη χρήση του Ε370 από τα πρεσβύτερα μέλη της οικογένειας. Με τη λειτουργία μεγεθυντικού φακού, μάλιστα, κάθε επιλογή του χρήστη στο μενού φωτίζεται σε πορτοκαλί φόντο και ταυτόχρονα μεγεθύνεται. Ετσι, για παράδειγμα, όταν επιλεγεί μία καταχώριση από τον τηλεφωνικό κατάλογο, αυτή θα μεγεθυνθεί και εφόσον το όνομα είναι πολύ μεγάλο, θα κινηθεί σειριακά στην οθόνη ώστε να είναι πλήρως εμφανές. 

Τέλος, ο σταθμός βάσης είναι ανεξάρτητος από τη βάση φόρτισης του ασύρματου ακουστικού. Αυτό δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης του σταθμού βάσης στο σημείο που έρχεται η τηλεφωνική γραμμή (π.χ. κοντά στο router), ενώ το ασύρματο τηλέφωνο μαζί με τη βάση φόρτισης μπορούν να τοποθετηθούν όπου επιθυμεί ο χρήστης να έχει το τηλέφωνο του (π.χ. στο υπνοδωμάτιό του). Χάρη στην τεχνολογία ECO Dect, η ακτινοβολία μειώνεται ανάλογα με την απόσταση ακουστικού-βάσης, ενώ μηδενίζεται σε κατάσταση αναμονής, εξασφαλίζοντας μειωμένη κατανάλωση ρεύματος έως και 60%!

Διατίθεται αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Cosmote-Γερμανός.

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 211 198 1778 – www.gigaset.com