H HDG Hellas φέρνει στη χώρα μας ένα «έξυπνο» ηχείο που δεν αναπαράγει απλά βαθύ, ποιοτικό ήχο, αλλά υπακούει άμεσα στις φωνητικές σας εντολές, θέτοντας την Alexa στις υπηρεσίες σας.

Tο Hama Sirium μας κέρδισε πριν καλά-καλά ακούσουμε την ποιότητα του ήχου του, χάρη στις καθαρές, λιτές και μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές του. Είναι κατασκευασμένο με γνώμονα τη διακριτικότητα, ώστε να τοποθετείται άνετα σε οποιονδήποτε χώρο, δίχως να παρεμβαίνει άτσαλα στην αισθητική του. Σχεδιασμένο στη Γερμανία, το «έξυπνο» ηχείο της Hama διεκδικεί μία θέση στην καθημερινότητά σας, καθώς μπορεί να γίνει ο σύντροφός σας στη χαλάρωση, μετά από μία δύσκολη μέρα ή ο ψηφιακός βοηθός σας που θα αναλάβει να σας ενημερώσει, να σας πληροφορήσει, να σας προειδοποιήσει ή να σας επιτρέψει να δώσετε φωνητικές εντολές σε οποιαδήποτε άλλη «έξυπνη» συσκευή έχετε συνδέσει με τον Alexa λογαριασμό σας στην Amazon. 

Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή. Τοποθετείτε το ηχείο στην πρίζα, το συνδέετε στο τοπικό σας WiFi δίκτυο με τη βοήθεια της εφαρμογής «Hama Smart Audio», ακολούθως «παντρεύετε» το ηχείο με το Amazon account σας και ο περιβόητος κόσμος ευκολιών της Alexa –του ψηφιακού βοηθού της Amazon– ανοίγει τις πύλες του ή σωστότερα τα ψηφιακά του «αυτιά» για να καταγράψει κάθε σας πρόσταγμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσετε από το «έξυπνο» ηχείο και την Alexa ό,τι χρειάζεστε, απλά μιλώντας από οποιοδήποτε σημείο του χώρου (ακόμη, δυστυχώς, δεν υποστηρίζονται ελληνικά, αλλά τα περιμένουμε με ανυπομονησία!). Τα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα, σας παρέχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων, καθώς δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκεστε πάνω από τη συσκευή για να σας ακούσει. Ετσι, λοιπόν, με τη βοήθεια της Alexa, μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις, να ρωτήσετε τι καιρό θα κάνει, να μάθετε πώς πάει η αγαπημένη σας ομάδα στο NBA ή να ζητήσετε την αναπαραγωγή μουσικής που ταιριάζει στη διάθεσή σας, χωρίς να σηκωθείτε καν από τον καναπέ! Και μιας και μιλάμε για μουσική, υπηρεσίες όπως οι Music, Spotify, TuneIn κ.ά. μπορούν να περάσουν μέσα από το φιλόξενο Hama Sirium και να μεταφραστούν σε ζεστό, μεστό ήχο που πλημμυρίζει κάθε γωνιά του χώρου σας. Εκτός από την ανεξάντλητη μουσική που βρίσκεται στο cloud και τις αντίστοιχες μουσικές υπηρεσίες, μπορείτε να απολαύσετε και την ψηφιακή «δισκοθήκη» που έχετε στο smartphone, το tablet ή το PC σας μέσω Bluetooth streaming. Μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε και άλλα Hama Sirium στη συλλογή σας, δημιουργώντας μία multi-room διάταξη προκειμένου να ντύνετε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σας με τις μουσικές σας επιλογές. Δυνατά μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα παραδίδουν μία ακουστική εμπειρία που θα δικαιώσει όσους εμπιστευτούν το smart speaker της Hama, όχι μόνο για τις «έξυπνες» λειτουργίες του ή τη συνδεσιμότητά του, αλλά και για το εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα. 

SPECS

Ηχείο: Two-Way Driver (1+1), εύρος συχνοτήτων 80 Hz ~ 20 kHz, Class D ενισχυτής, 1x 3/4″ Tweeter & 1x 3.5″ Mid-Woofer • Μικρόφωνα: 3x mic Far-Field Array • Decoder: Max. Audio Resolution (Hi-Res) 48 kHz/16 bit, συμβατά Hi-Res Audio Codecs FLAC και ALAC • Συνδεσιμότητα: WiFi 2.4GHz (b/g/n) 2×2 Mimo,