Η συντακτική ομάδα μας σε συνεργασία με τους ειδικούς των καταστημάτων Πλαίσιο, σας προσφέρει συμβουλές που θα σας κάνουν καλύτερο καταναλωτή και χρήστη των νέων τεχνολογιών.

H επιλογή τηλεόρασης είναι διαχρονικά ένας δυσεπίλυτος γρίφος. Πρέπει να επενδύσετε αρκετά χρήματα προκειμένου να αποκτήσετε μία σύγχρονη συσκευή που θα σας εξασφαλίσει άρτια ποιότητα εικόνας και πλούσιες δυνατότητες, δίχως ωστόσο να καταφύγετε στην υπερβολή, σπαταλώντας χρήματα σε τεχνολογίες που είτε δεν είναι δοκιμασμένες, είτε είναι ακόμη αρκετά ακριβές, καθώς κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά. Στα καταστήματα Πλαίσιο ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα τηλεοράσεων, το ενδιαφέρον μας κέντρισε αναπόφευκτα η νέα σειρά INNO by Turbo-X. Οι ιδιαιτέρως προσιτές τιμές όλων των μο-ντέλων της (διατίθεται σε 43, 49 & 55 ίντσες) δεν είναι δυνατόν να αφήσουν αδιάφορο κανέναν φίλο της οικιακής ψυχαγωγίας. Αρκεί όμως μία πολύ χαμηλή τιμή να μας πείσει να αγοράσουμε μία τηλεόραση; Φυσικά και όχι. Για τον λόγο αυτόν, βάλαμε τις INNO TV στο… «μικροσκόπιο» με βασικά κριτήρια την ποιότητα εικόνας, τον σχεδιασμό και τις smart αρετές τους και ιδού τι ανακαλύψαμε!

Κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας

Επειδή το ζητούμενό μας είναι η επόμενη TV που θα αποκτήσουμε να μας συντροφεύει για αρκετά χρόνια, η ανάλυση 4Κ UHD που υποστηρίζουν οι νέες INNO TV είναι μονόδρομος. Εξίσου ήσυχους για το μέλλον, μας κρατά και ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T2, εναρμονισμένος με το νέο πρότυπο εκπομπής σήματος, προκειμένου να μην χρειάζεται τα επόμενα χρόνια, όταν θα αλλάξει (και πάλι!) ο τρόπος μετάδοσης των ψηφιακών καναλιών να τρέχετε να αγοράζετε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές. Τα προτερήματα των INNO TV ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ. Η συγκεκριμένη σειρά τηλεοράσεων διαθέτει ένα σύγχρονο ELED panel, που προσφέρει ομοιόμορφη φωτεινότητα εκατοντάδων nits σε όλη του την επιφάνεια, ενώ χάρη στην υποστήριξη HDR10 επιτρέπει να φαίνονται εξίσου καλά στο ίδιο πλάνο οι σκοτεινές και οι φωτεινές περιοχές κάθε εικόνας. Tην ομαλή προβολή απαιτητικών σκηνών δράσης με ταχύτατες εναλλαγές στην οθόνη εξασφαλίζει η τεχνολογία Clear Motion

Picture, η οποία εγγυάται ρευστή κίνηση.

Ξεχωριστό design

Οταν μία INNO TV βρίσκεται σε λειτουργία, κανείς δεν μπορεί να ξεκολλήσει το βλέμμα του από το περιεχόμενο που αναπαράγει. Ακόμη όμως και όταν είναι κλειστή, το ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο και η στιλάτη, minimal κεντρική βάση υπενθυμίζουν σε όλους μας πως η συσκευή που αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε κάθε χώρο που την φιλοξενεί, οφείλει να είναι… κομψοτέχνημα!

Τηλεόραση με… IQ

Ζούμε στο 2019 και η σύνδεση της πρωταγωνίστριας της οικιακής μας ψυχαγωγίας με το internet πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι τηλεοράσεις INNO μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με το WiFi δίκτυό σας και να ξεκλειδώσουν όλες τις μαγικές smart αρετές τους. Μέσω της τηλεόρασης θα μπορείτε μεταξύ άλλων να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να δείτε video στο YouTube ή να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές Netflix. Επιπρόσθετα, οι INNO TV διαθέτουν ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, λειτουργία Timeshift, media player για απευθείας αναπαραγωγή περιεχομένου από USB αποθηκευτικά μέσα, καθώς και DLNA και Miracast υποστήριξη για να μεταφέρετε το περιεχόμενο των φορητών σας συσκευών στη μεγάλη οθόνη!

Παράδοση, σύνδεση και επίδειξη

Το να σας αφήσουν ένα τεράστιο κουτί μίας 55άρας στο πεζοδρόμιο, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείτε το μέλλον της ψυχαγωγίας στο σπίτι σας. Τα καταστήματα Πλαίσιο, εκτός από δωρεάν παράδοση στον χώρο του πελάτη, διαθέτουν* την υπηρεσία «Σύνδεση & Επίδειξη Τηλεόρασης», όπου εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στον χώρο σας, προκειμένου να σας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των smart λειτουργιών της νέας σας TV. Δεν θα ήταν κρίμα να μην αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες της συσκευής σας επειδή απλά αγνοείτε την ύπαρξή τους; Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες του Πλαισίου, όχι μόνο θα εγκαταστήσουν (επιτοίχια ή επιτραπέζια), θα συνδέσουν και θα ρυθμίσουν τη νέα σας τηλεόραση, αλλά θα σας δείξουν και πώς θα εκμεταλλευτείτε όλες τις «έξυπνες» λειτουργίες. Οι τηλεοράσεις INNO έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση, η οποία με ένα μικρό επιπλέον κόστος μπορεί να μετατραπεί σε πενταετή. n

*με μία μικρή επιπλέον χρέωση.

Τεχνολογικά νέα, tips, guides και παρουσιάσεις από τους ειδικούς του Πλαισίου!