Η Acer ανακοίνωσε σήμερα το νέο Spin 3, την τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά Spin με convertible notebooks.

Ο συνδυασμός δύναμης, αξιοπιστίας μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρίας και μεγάλης οθόνης είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Acer Spin 3 να ξεχωρίζει. Διαθέτει Windows 10, επεξεργαστή Intel® Core i7 8ης γενιάς και προαιρετικά NVIDIA® GeForce® MX230 GPU, 512GB512 PCIe SSD και HDD έως και 1TB,προσαρτώμενη και επαναφορτιζόμενη γραφίδα και βελτιωμένη απόδοση Wi-Fi 5. 

Με βάρος μόλις 1,7 kg , το νέο Spin 3 κάνει τη μεταφορά του εύκολη υπόθεση. Έχει λεπτά περιθώρια 9,6 mm, ενώ η αναλογία screen-to-body είναι 79% , αφήνοντας περισσότερο χώρο στην οθόνη. Παράλληλα, χάρη στον ανθεκτικό μεντεσέ 360 μοιρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως laptop όσο και ως tablet. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό για εργασία, συγγραφή, παρουσιάσεις και gaming. Η οθόνη αφής IPS Full HD 14 ιντσών του Spin 3 δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής δεδομένων μέσω γραφίδας με ένα απλό άγγιγμα, ενώ το Acer Active Pen επιτρέπει την εισαγωγή δεδομένων κατευθείαν από την οθόνη με ακρίβεια σε πολλαπλά σημεία επαφής, κάνοντας την εργασία σε πιο περίπλοκα projects πιο αποδοτική.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και προσαρτώμενη γραφίδα που φορτίζει γρήγορα

Οι επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει μπορούν να δουλεύουν για περισσότερες από 12 ώρες χωρίς επαναφόρτιση της μπαταρίας. Από την άλλη το προσαρτώμενο Acer Active Pen δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σημειώνουν στη στιγμή, ώστε να μη χάνουν την  παραμικρή πληροφορία.

Τα δύο μπροστινά ηχεία αποδίδουν πιο δυνατό και καθαρό ήχο σε οποιαδήποτε λειτουργία χρήσης. Το Precision TouchPad,που υποστηρίζει κινήσεις Windows 10,επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται πιο γρήγορα και πιο ομαλά χάρη στο ακριβές tracking κινήσεων και δακτύλων. Το Gigabit Dual-band Wi-Fi 5 με τεχνολογία MU-MIMO κρατά τους χρήστες συνδεδεμένους με τους συναδέλφους, τους πελάτες και τους φίλους τους.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Acer Spin 3 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Ιούνιο, ξεκινώντας από 699,00€.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις προδιαγραφές των προϊόντων και γτις τιμές σε συγκεκριμένες αγορές, επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα ή το www.acer.com.

Το νέο notebook Acer Spin 3 παρουσιάστηκε 11 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπο next@acer , που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε μία γκάμα νέων συσκευών και λύσεων για gamers, creators, οικογένειες, φοιτητές και επαγγελματίες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.acer.com/nextatacer.