Το AC1200 DualBand Whole Home Mesh WiFi σύστημα που θα προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα μέχρι και στο τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό του χώρου σας!

Ακόμα κι αν το σπίτι σας είναι διώροφο, αν καταλαμβάνει 260 τετραγωνικά μέτρα ή αν η περίεργη διαρρύθμιση των δωματίων κάνει το WiFi σήμα να δεινοπαθεί, η TP-Link έχει τη λύση για απροβλημάτιστη κάλυψη ασύρματου δικτύου σε κάθε γωνία του! Πόσες φορές βλέπατε ένα βίντεο στο youtube ή ακούγατε μια playlist στο spotify και μόλις αλλάξατε δωμάτιο «κατέρρευσε» η αναπαραγωγή του; Ομοίως, μήπως κάθε συνομιλία σας στο Viber σας αναγκάζει να μείνετε καθηλωμένοι σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να μην διακοπεί η κλήση; Ακόμα κι αν έχετε εξοπλίσει το χώρο σας με repeaters, η μετάβαση από την δικτυακή «ομπρέλα» του ενός προς το άλλο, πάντοτε συνοδεύεται από διακοπές στο WiFi και από buffering στις streaming υπηρεσίες ήχου και εικόνας. Η λύση ακούει στο όνομα «Mesh», μια τεχνολογία που δημιουργεί ένα ομογενές πλέγμα κόμβων παροχής WiFi σήματος που καλύπτουν με ένα ενιαίο, ταχύτατο, αδιαίρετο και σταθερό ασύρματο δίκτυο κάθε σπιθαμή του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η εξελιγμένη «Deco Mesh» τεχνολογία δημιουργεί ένα και μοναδικό όνομα δικτύου, ίδιο για κάθε δωμάτιο. Όταν οι συνδεδεμένες σας συσκευές μετακινούνται από την μία περιοχή κάλυψης στην επόμενη, παραδίδονται από την αρμόδια Deco συσκευή στην επόμενη αυτόματα και ομαλά, χωρίς διακοπές. Ένα kit με δυο Deco E4 αρκεί για να καλύψει έως και 260 τετραγωνικά μέτρα, ενώ για μεγαλύτερους χώρους απλά προσθέτετε επιπλέον συσκευές.

Οι ταχύτητες που μπορούν να επιτευχθούν αγγίζουν τα 1.167Mbps, χάρη στις δυο dual-band (2.4GHz & 5GHz) κεραίες που κρύβει διακριτικά στο εσωτερικό του κάθε Deco E4. 867Mbps επιτυγχάνονται στο φάσμα των 5GHz, ενώ παλαιότερο hardware μπορεί να εξυπηρετηθεί σε ταχύτητες έως και 300Mbps στη συχνότητα των 2.4GHz. Συνδέσεις δίχως lag μπορούν να εξασφαλιστούν για έως και 100 συσκευές σας!

Η «3 σε 1» λειτουργικότητα των Deco E4 τους επιτρέπει να αναλάβουν το ρόλο του router, του access point ή του range extender, προκειμένου να ανταποκριθούν με ευελιξία σε οποιοδήποτε σενάριο υποδομής υπάρχει στο χώρο της εγκατάστασης, ενώ υποστηρίζεται και ενσύρματη συνδεσιμότητα. Το ξεχωριστό τους design και οι κομψές τους διαστάσεις (19,05 x 9,07 x 9,07 εκ.) επιτρέπουν την τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε χώρο.

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει το περιβάλλον γονικού ελέγχου (Parental Controls), όπου μπορείτε να περιορίσετε τον χρόνο online πρόσβασης και να απαγορεύσετε ακατάλληλα sites ανάλογα με το προφίλ που θα χτίσετε για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Συμπαραστάτη σε κάθε σας βήμα, από την εγκατάσταση μέχρι την εποπτεία, αποτελεί η εύχρηστη εφαρμογή για smartphones.