Απλή στη λειτουργία και διασκεδαστική στη χρήση, η αναλογική κάμερα της Fujifilm είναι πάντα σε ετοιμότητα να εκτυπώσει αυτοστιγμεί κάθε σας πλάνο σε μια μίνι κομψότατη φωτογραφία.

Η μόδα της αναλογικής φωτογραφίας και της στιγμιαίας εκτύπωσης έχει γιγαντωθεί την τελευταία τριετία. Η Instax Square SQ6 σας επιτρέπει να φωτογραφίσετε ξένοιαστοι, απαλλαγμένοι από το άγχος πολυάριθμων και πολύπλοκων ρυθμίσεων. Το αποτέλεσμα κάθε σας λήψης δεν μένει ξεχασμένο σε κάποιον ψηφιακό αποθηκευτικό χώρο, αλλά τυπώνεται επιτόπου σε τετράγωνο φιλμ 6,2x6,2 εκατοστά με το οποίο εφοδιάζετε τη συσκευή. Το τετράγωνο format σας γλιτώνει από ένα μεγάλο φωτογραφικό δίλλημα: να φωτογραφίσετε κάθετα ή οριζόντια; Πορτραίτο ή landscape; Με την Instax Square SQ6 και το τετράγωνο κάδρο της, η ζωή απλοποιείται! Εξίσου εύκολη είναι και η μεταφορά της, χάρη στο βάρος των 393 γρ. και τη συμπαγή της κατασκευή (διαστάσεις: 11,87×12,81×5,81 εκ.).

Όσον αφορά στις δυνατότητές της, μην επιτρέψετε στο lifestyle προφίλ της να σας κάνει να πιστέψετε πως αυτές περιορίζονται μόνο στον sexy σχεδιασμό της. Ο φακός Fujinon 65,75mm (f /12,6) προσφέρει εστίαση τριών ζωνών με ελάχιστη απόσταση εστίασης 30 εκατοστά (Macro Mode). Ειδικής αναφοράς αξίζει και το «Double Exposure Mode» στο οποίο τραβάτε δυο διαφορετικές φωτογραφίες και αυτές συνδυάζονται και τυπώνονται στο ίδιο φιλμ. Η συγκεκριμένη λειτουργία σίγουρα θα προκαλέσει τη δημιουργικότητά σας και θα εμπνεύσει την καλλιτεχνική σας ματιά! Με τη βοήθεια του «Light/Dark Mode» αποκτάτε έλεγχο στη φωτεινότητα ενώ το «Landscape Mode» είναι ιδανικό για οτιδήποτε βρίσκετε μακρύτερα από τα δύο μέτρα.

Για τις selfies σας, ένας μικρός καθρέφτης βρίσκεται ενσωματωμένος στο μπροστινό φακό για να σας καθοδηγήσει με στόχο το τέλειο πλάνο. Σε συνεχή ετοιμότητα βρίσκεται και ένα ισχυρό φλας προκειμένου να εξασφαλίσει τον απαιτούμενο φωτισμό όταν οι συνθήκες του χώρου δεν είναι κατάλληλες για φωτογράφιση. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία «Automatic Exposure Control» η Instax Square SQ6 δεν φοβάται ούτε τις νυχτερινές λήψεις! Τέλος, στη συσκευασία θα βρείτε και τρία φίλτρα για το φλας (πορτοκαλί, μωβ και πράσινο) για να δώσετε μια ξεχωριστή απόχρωση στις φωτογραφίες σας.