Η LG Electronics (LG) προτείνει την κατάλληλη σειρά ηχείων για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σας μία ανάσα πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Τα φορητά ηχεία PK7, PK5, PK3 της σειράς XBoom Go προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου οπουδήποτε, καθώς χάρη στη συνεργασία με την Meridian Audio, την κορυφαία εταιρεία κατασκευής ήχου υψηλής ανάλυσης, η εμπειρία ακρόασης κορυφώνεται με ενισχυμένα μπάσα, καθαρό φωνητικά και high resolution audio  τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια για κανένα συμβιβασμό. 

Συγκεκριμένα, με τη λειτουργία «Clear Vocal», τα φωνητικά είναι καθαρά και λεπτομερή, ακόμα και στην υψηλότερη ένταση ήχου. Επιπλέον, τα διπλά παθητικά σώματα αποδίδουν εκπληκτικά μπάσα, ενώ για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ακόμα πιο καθαρό ήχο, το PK7 είναι η ιδανική επιλογή, καθώς τα διπλά Tweeters που διαθέτει, προσδίδουν ακόμα περισσότερη ευκρίνεια που συμβάλλει στην πιο λεπτομερή απόδοση των μουσικών οργάνων και των φωνητικών.

Παράλληλα, όλα τα μοντέλα της σειράς XBoom Go έχουν σχεδιαστεί για εύκολη μεταφορά και σταθερή τοποθέτηση όπου επιθυμεί ο χρήστης, ενώ η λαβή X-Grip που διαθέτουν το PK5 και PK7, δίνει στα ηχεία τη σταθερότητα και τη δομική προστασία που χρειάζεται. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εξαιρετικό ήχο ασύρματα, όπου και αν βρίσκεται. Επιπλέον, τα μοντέλα PK7 και PK5 αποτελούν ιδανική λύση για εκείνους που επιθυμούν η μουσική της επιλογής τους να τους συντροφεύει όλη την ημέρα, καθώς χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτουν, έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν ήχο έως και 20-24 ώρες μέχρι την επόμενη φόρτιση. 

Ακόμη, δίνουν ζωή σε κάθε πάρτι, χάρη στα ζωηρά χρώματα που πάλλονται ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής. Εκτός από πολυχρωματικό φωτισμό, τα woofers διαθέτουν αστραφτερές λωρίδες φωτισμού, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο σε ένα επιτυχημένο πάρτι.

Τα ηχεία της σειράς ενσωματώνουν το codec aptX HD, που επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας από εκείνης των CD, χρησιμοποιώντας το συμβατό τηλέφωνο απευθείας στο ηχείο. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις υπηρεσίες αναπαραγωγής υψηλής ανάλυσης ή αρχεία, χωρίς τη συμπίεση του τυπικού bluetooth.  

Όσοι θέλουν να ξεκινήσουν τα μπάνια στις πισίνες, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους μουσική, τότε δεν έχουν παρά να επιλέξουν τα φορητά ηχεία PK7, PK5 και PK3 καθώς χάρη στην αδιάβροχη προστασία τουςείναι ανθεκτικά στο νερό και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κοντά στην πισίνα. Ακόμα και σε περίπτωση βροχής, τα συγκεκριμένα ηχεία είναι σίγουρο ότι δεν θα σταματήσουν τη λειτουργία τους.